Saturday, March 24, 2012

Forår

Med sådan en omgang dejligt vejr og fri weekend, kan man da kun blive glad i låget.
Jeg har nydt solen i min have, vasket tørrestativet af og givet klemmerne en omgang sulfo, så vasketøjet kan komme udenfor og blive dejlig frisk i den kommende tid.
Stauderne har fået en finjustering og der er nu gjort klar til lidt bål. Måske gider ungerne i aften, ellers gør jeg det bare selv, for jeg elsker bål og have nydning.
Begge hundene har nydt at ligge i solen og har været mere ude end normalt. Begge, fordi vi siden sidst, har fået en ekstra hund i huset. det er egentligt Tommys hund, men vi andre smug klapper den, når han ikke er hjemme. Bølle, som vidunderet bliver kaldt, er med sin far på kontoret hver dag og den er så populær, at medarbejderne har små madpakker med til ham. Minnie bliver pænt hjemme, så har hun også lidt fred, for det kræver sin hund at følge med Bølle.

Hæklet halsrør til forårsvejret

Jeg har fået strikket og hæklet en hel del siden sidst, der lød et pip herinde fra. Det meste ligger på Ravelry og andet er sendt ud i verden, uden at blive vist frem. Det gør heller ikke så meget, bare det skaber glæde, hvor det er.
Ellers er al min fritid gået med at planlægge strikkefestival sammen med de andre skønne damer i Grib Garnet. Det er rigtig spændende, men også et stort arbejde. Sidste weekend var vi på messe i Middelfart, for at gøre lidt reklame for festivalen og hold da op, hvor blev vi godt modtaget. Det var meget overvældende og rigtig rart at få god feedback. Vores katalog med alle 100 workshops ligger på hjemmesiden lige her og den 30. marts starter tilmeldingen gennem Billetlugen. Hold øje med hjemmesiden, snart kommer der en masse info om hvilke butikker, som kommer og sælger lækkert garn til festivalen.


4 comments:

Ulla V. said...

Dejligt at du er tilbage. :))

Hvor lyder Grib Garnet bare som et fantastisk projekt - med det vil i garanteret glæde uendelig mange mennesker. Jeg skal helt sikkert lokke min datter med til Silkeborg når det hele starter. :))

Sylvia said...

Heisann
Det var lenge siden, Hanne...... Endelig er du tulbake her igjen.
Jeg leser at du var på Fanø i høst, og det var jeg også. jeg rakk å hilse på Sidsel og Julia, men deg så jeg ikke. Eller.....?
Får vi se bilde av den nye hunden? BØLLE. Er det en Bulldog, tro?

HANNE said...

Ulla, jeg vil glæde mig til at møde dig på strikkefestivallen, jeg er sikker på, der nok skal være gode fristelser til jer :O)

Sylvia, har du bestilt weekend i Silkeborg til juni ;O) Jeg så dig sammen med Anne Mandagspige nede på Fanø, men i var lidt for langt væk til jeg kunne råbe efter jer :O)
Bølle er en af Minnies hvalpe og han ser meget uskyldig ud, men vi kan godt mærke, der er forskel på en han og en tæve.

Maret said...

Alltid deilig når våren kommer tilbake..
Tenk om jeg hadde vert litt nærmere den strikkefestivalen.