Sunday, May 29, 2011

Sjal fra RasmillaDet er ikke nemt at vedligeholde sin blog med strik, når det meste af det man strikker er en hemmelighed.


Det her sjal er overhovedet ikke hemmeligt.


Jeg var til Rasmilla Homeparty i Viborg for et stykke tid siden og Sanne havde et lignende tørklæde på. Det var absolut et smukt tørklæde, så jeg hapsede opskriften og garn i min indkøbskurv, men som sædvanlig skulle jeg lige gøre tingene lidt anderledes, så jeg snuppede Luksusgarnet i stedet for Yndlingsgarnet.

Det gik fint i hak med opskriften, dog valgte jeg at strikke kanten i dobbelt garn også, så der skulle lidt mere garn til.


Opskriften på Tina´s Tørklæde køber du lige her.

Garnet finder du samme sted.

8 comments:

Kludemutter said...

Det er godt nok nogle fine farver du har brugt til det ;)

Mønstret ligger også her ;))

Yt

Ann said...

Det er et fantastisk smukt sjal, skønne farver og en smuk blondekant.

HANNE said...

Yt, det er et hyggeligt strikketøj, lige til at have med i tasken :O)
Ann. så lige dit flotte sjal i rødt, det tror jeg er det næste, som skal på pindene :O)

Ulla V. said...

Du er altså en ørn til at strikke! Du strikker så smukt jævnt og altid noget som jeg synes er utrolig flot. Du har endnu ikke præsteret at kreere noget, som jeg ikke brød mig om...

Og heller ikke dette fantastiske sjal kan få mig til at rynke på næsen. ;)) Og så holder jeg meget af at du giver tingene dit eget præg.

Mie said...

Wau - et flot sjal - jeg er solgt og har måttet købe opskriften pronto... Den ligger nu her på bordet og tilbage er kun at rode rundt i garnkurven og finde de rigtige farver og garner. Tak for inspirationen og indsparket :-)

HANNE said...

Ulla, du er så sød :O)
Mie, glæder mig til at se det :O)

Maret said...

Nydelig mønster og farger..

Ha ei flott uke.

unikarina said...

Dit sjal er blevet skønt... Jeg er også lige blevet færdigt med mit. Jeg gik lidt død i kanten... Men jeg er glad for sjalet - så blødt og lunt.
Jeg kender også det med hemmeligheder - de er så skønne at lave, men man må jo ikke vise frem før de er givet, for der kunne jo være nysgerrige blikke!