Sunday, June 22, 2008

Sol sol kom igen....

Mens vi går og venter på solens varme stråler, bliver der smedet store planer herhjemme.

Al vores tid går med møder, forhandlinger, planlægning og diskuteren for og imod. Vi er møre i hovederne, når vi rammer sengen om aftenen og når vi vågner er der flere ting, der skal på plads.

.....jeg har ikke strikket en pind i meget lang tid og hæklenålen er blevet helt kold.......Weekenden gik alt for stærkt, dog var der tid til en stor familie-grillaften, som var en af min mors gaver, da hun blev 60 år.

Alle pigerne i familien havde, som en ekstra gave, lavet en fin bog med gavekort til sjove begivenheder, en for hver måned i et år. Hun startede med en tur i sommerhus med alle tøserne, store og små. Hun har også haft havehjælp i en weekend og været til julehyggedag med god mad. En overnatning med alle børnebørnene venter på hende og "Den store badedag" er lige om hjørnet. Vi arrangerer og betaler det hele, hun skal bare komme og blive vartet op hver gang.

Grillaftenen var rigtig hyggelig og vi fik en masse dejlig mad. Der blev ikke spist op, da det er typisk for denne her familie (som består af mere end et Madsvin), at lave for meget mad

2 comments:

Sifka said...

Dejlig at høre fra dig:) Så sent som i går, tænkte jeg på, hvor du mon var blevet af.

HANNE said...

Hej Sifka. Jeg er her endnu, men mest fra sidelinjen :)