Tuesday, March 18, 2008

En ommer

De grønne stjerner er borte og et nyt forsøg med enkelt tråd er sat i gang. Resultatet bliver meget bedre selv om det ikke går så stærkt denne gang. Jeg strikker den lille størrelse i Shetlands Tweed fra Karen Noe. Farven hedder Pheasant og har et fint farvespil i lyset.

Weekenden er brugt i Løjt i et feriecenter tæt ved vandet. Der var dejligt stille og plads til at lave ingenting (undtagen masser af mad til MS, hvilket han også fik at føle søndag aften).
Lørdagen gik i Flensborg, hvor der selvfølgelig blev besøgt nogle uldpushere.....og hold kæft hvor har de meget sokkegarn dernede!!!!! Hvis i skal på påsketur, så var der udsalg hos garnbutikken lige over for kirken i starten af gågaden. De havde LanaGrossa og MegaBoots i lækre farver og 100g nøgler til 4,50 euro....
Tommy fik hamstret kaffe og Frederikke synes bare vi var røvkedelige at være sammen med :) Vi besøgte en gammel bekendt i Jurgens by på den anden side af vandet. Han havde købt en fed gammel herskabslejlighed i jugend stil og var nu igang med istandsættelsen.
Søndag fik vi gæster og verdens kedeligste loppemarked blev besøgt. Både Anne og jeg havde set skiltet og kørte forhåbningsfulde derhen...........skuffelsen var stor, da det viste sig at være en elektriker, som solgte ud af sine gamle lamper og elartikler......snydt kan man altid blive...

4 comments:

Angelikas quilts and knits said...
This comment has been removed by the author.
Angelikas quilts and knits said...

Har du ogsaa vaeret i Wollsucht-butikken ? Den flytter heldigvis snart til centrum, hvor baade maend og teenagere kan beskaeftige sig, mens de garngale roder i garnkurvene :-) Forresten bor jeg i Joergensby, saa du var taet paa !

HANNE said...

Hej Angelika.
ja jeg fik mig noget af en travetur...OP OP Op af bakken :)
Næste gang vi skal forbi Joergensby, så kigger jeg ind. Vores bekendt bor i Jurgensgarder Strasse.

Angelikas quilts and knits said...

Jeg bor kun 10 minutter derfra, saa du kan naa begge dele :-) Gik I ikke op af Jürgens-trappen ? Den er endnu vaerre end bakken ;-)