Monday, May 7, 2007

Blå mandag

Så er Frede sat af ved klubhuset, hun skulle med klassen til Århus i dag. Først skulle de spise morgenmad sammen i klubben og derefter på oplevelser i storbyen. Der bliver passet godt på dem, mange forældre og onkel M skal med, så jeg er ikke nervøs. Når de kommer hjem til aften, så skal de spise fint og til fest på DeNiro, som er lånt til formålet. Det bliver en træt pige, som jeg skal hente i aften.
Hele morgenstunden er gået med at sætte håret og tøjet og finde ud af, om det ene eller det andet armbånd nu passede bedst til tøjet.......måske bliver hun alligevel en lille dame med tiden :-)


Det her er et typisk "du skal f..... ikke fotografere mig, når du har tvunget mig i en kjole" billede af den unge "dame", som var til fætterens konfirmation i søndags.........(fingeren er ikke til jer)......

4 comments:

Anne said...

Er det hendes gamle klasse, hun er afsted med?
Og så må hun altså lige slappe af med den flyve-finger, den klæder ikke en yndig ung dame i skørt ;-)

HANNE said...

Anne, det er hendes nye klasse. Flyvefingeren ser vi desværre ofte på fotos, jeg tror jeg har fem i samlingen, men de vender tilbage til damen i form af noget praktisk arbejde, så hun ikke orker at løfte den igen :-)

Anonymous said...

Hun er en meget, meget køn pige, så jeg kan kun tilslutte mig, at den der finger vist skal på "overarbejde" med nogen andet *Griner*

Kirsten said...

sikke mange billeder du får taget
du er dygtig.