Monday, June 25, 2012

Med eller uden knapper?

Det var ikke i dag, der skulle tages billeder, for her har regnen og skyerne ikke været ret samarbejdsvillige.
Kjolen blev dog tør og sådan ser den ud:
Cirkus Prinsesse?

Både Tommy og Sidsel mener en rigtig cirkus kjole skal have et par store knapper, så derfor har jeg leget lidt med strikkede knapper, der kan tages af og på. Det fungerer bedst med en stor gammeldags tryklås på bagsiden af knappen og så trykke knappen fast gennem strikket. Jeg synes der skal være plads til lidt spas, men kan også godt forestille mig kjolen er mere behagelig at have på uden knapperne, så der bliver frit valg i opskriften :O)
-eller en lille Cirkus Klovn?


Sunday, June 24, 2012

Cirkus Prinsessen....sneak peak.....

I vaskemaskinen ligger der en lille Cirkus Prinsesse kjole og snurrer og om lidt kommer den på et håndklæde til tørring.
Imens overvejer jeg om den skal have to store strikkede knapper på maven, eller om sløjfen er nok.
Jeg tror jeg strikker knapperne og så kan jeg prøve dem på senere.
Notaterne ligger klar på min Ipad, billederne skal 
tages i morgen, hvis solen vil og Lene skal lokkes med endnu en gang.....jeg tror gerne hun vil :O)






Opskriften kommer på Ravelry, i første omgang på dansk, sammen med de andre.
I den kommende uge bliver der ikke tid til så meget strik, der har vi nemlig studenter i huset. Huen skal sættes på hovedet på onsdag, studentereksamen er bestået, uanset hvad de sidste eksamener giver, så der kan snart fejres sommerferie og lektiefri for de unge mennesker :O)

Monday, June 18, 2012

Nu som strikke designer på Ravelry ...

Så fik jeg endelig tid til at sætte mig ved computeren og sysle lidt med, at få lagt mine opskrifter til salg. De ligger lige ny på Ravelry i den danske udgave og du kan finde dem lige her:

http://www.ravelry.com/designers/hanne-laursen

 Hele weekenden er jeg blevet drillet lidt med det der strikke designer noget af de andre piger fra Grib Garnet og det lyder også lidt sjovt, men på Ravelry er man altså strikke designer, når man har lavet et par opskrifter :0)
 Jeg har da også allerede en Rapunzel, der vil fra hovedet og ud gennem fingrene til strikkepindene og mon ikke jeg kommer til at nyde, endelig at have tid til at strikke igen....

 Vores Strikkefestival er ovre for denne gang og vi har nu gang i de sidste oprydninger, og opfølgninger. Vi har fået rigtig mange positive tilbage meldinger fra folk, der har deltaget. Vi vil nu alligevel sende evaluerings skemaer ud til alle vores standholdere, undervisere og workshop deltagere, for vi vil være sikre på om alle har været tilfredse eller om der er noget vi kan gøre bedre næste gang.
 Vi vil i alle tilfælde gerne takke alle de søde mennesker, som kom forbi og var med til at gøre det muligt :0) Tak for alle de søde smil og skulderklap. Jeg vil også gerne have lov til at sige, jeg så jer godt de fleste af jer, men jeg havde ikke nok tid til at snakke med jer, hvilket jeg vil sætte på min egen evalueringsliste.

Tuesday, June 5, 2012

Pocahontas for sjov


Ventetiden kan godt føles lidt lang, når man går og venter på en tryksag eller to, men så er det jo godt man lige kan lave lidt rav i egen opskrift :O)
Pocahontas her er egentligt en sidste gang teststrik af den lille størrelse Lady Marion, men dovenskab (jeg har strikket 5 ens nu) fik mig til at vælge ensfarvet (fri for at hæfte ender igen) og lyst til lidt ballade (trekanter på ærmerne og stolpelukningen fra Robin Hood).
Det gør bare min oprindelige ide om at lave en grundopskrift og så pynte den med forskellige mønstre og farver og tilbehør, til lidt mere interessant.
Nå, det bliver vist ikke på denne side af sommeren, vel Grib Garnet :O)