Sunday, July 10, 2011

BunkevisDer er masser af rester endnu og bunden er stadig ikke at se, så der kommer nok masser af små hæklerier i løbet af sommeren.

Nu er det jo sådan, at det er begrænset hvor mange småbørn vi har i omgangskredsen og den der kasse med små hjemmelavede gaver er altså ved at nå en størrelse, som ikke længere kan forsvares her hjemme.

Pigerne er begyndt at være spydige og komme med udtalelser om, at de ting der ligger deri ikke er moderne når de engang leverer nogle børnebørn, HVIS de da leverer.......


Nå nå tænker jeg bare, så kan jeg da bare sælge det hele og bruge pengene på mig selv, når det skal være på den måde.....

Heldigvis har jeg en kreativ moster, som laver det lækreste keramik, som er mere end parat til at slå pjalterne sammen med mig til en lille biks på bagagerumsmarkedet i Silkeborg, så der smutter vi ned på søndag, sætter os under en parasol og håber på lidt klingende mønt i kassen.


Den lille citron kjole her er fra Sidsel Sangilds hæklebog, den gule farve er tyv stjæle inspireret herfra.10 comments:

Irene said...

God idé at sælge noget af dit lækre baby/børnestrik:-) Det gør jeg også ind imellem. Jeg gider bare ikke strikke på bestilling, så går noget af fornøjelsen af det, synes jeg.

S3qu3nce said...

Det ser rigtig godt ud (: hvor henne finder du opskrifter på de søde hæklede ting?

HANNE said...

Irene, strik på bestilling er det værste der findes :O)

S3qu3nce, jeg hækler/strikker som regel lige ud af landevejen, men den lille gul - grå kjole er fra en hæklebog af Sidsel Sangild.

S3qu3nce said...

Så må jeg vel bare i gang med at øve mig :) det er nemlig nogle fantastiske små søde kjoler du har lavet :) så når der nok også at komme nogen små i vennekredsen inden jeg får lavet alt for mange

Gitte said...

Jeg synes det er nogle fantastiske ting du hækler. De vil garanteret gå som varmt brød på et bagagerumsmarked.

Sylvia said...

Jammen har du fart på nålen for tiden, Hanne. Og jeg elsker dine retro-farger. Ellers var sitronknappene bedårende, og passer perfekt til kjolen. Håper du får inn mynt i kassen!
Og ang Fanø, skal jeg dit med Anne og Marianne, som sist. men denne gang skal vi bo der litt lenger, så vi får tid til å nyte øyen også. Vi sees nok, som sist!

unikarina said...

Hold da fast der er gang i hæklenålen. Superskøn kjole den grå med det gule bærestykke. Den frister... men jeg kan jo ikke hækle. Endnu!

ThinkingSpace said...

Smækre, lækre sager - de belv garanteret revet væk! :-)

Maret said...

Du er i alle fall dyktig, og restegarnrt må vekk ...

Ha en fin heklesommer...

Lis said...

God ide, at sælge lidt af dine smukke og lækre ting. Det er også hyggeligt, at få en sludder med dem på de forskellige stande, så ønsker dig god fornøjelse på søndag, samt sol og tørvejr.

Kh. Lis