Saturday, April 7, 2007

Aaav mine foedder

209 trin op og 209 trin ned, det er hvad han byder mig, mens han griner lidt for sig selv! Vi har travet siden i morges og var godt oemme i benene, da vi kom forbi et lille sted med thai foot massage. Glade gik vi derind og fik den skoenneste omgang fod og benmassage man overhovedet kan droemme om. En halv time med skankerne i kyndige og staerke thaidame-haender. Det var billigt og det var Tommys grin ogsaa, da den foer saa soede thaidame spurgte, om jeg havde baby i maven!!!!! Jeg synes selv jeg tog det paent, men det gjorde gemalen ikke, han grinte og mente bagefter, at jeg skulle have noget motion, derfor tog vi trapperne op til Prags borg (han skulle jo ikke tro, at kondien fejlede noget)!
Vi har vaeret paa Karls-broen. Vi rendte spidsrod mellem alle gadesaelgerne, som alle solgte naesten det samme: malerier, emaljehaarspaender, fotos og traating. Vi fik set den anden side af floden og alle ambassaderne. Alle vegne er bygningerne utrolig flotte. Mange i jugendstil.
Vi fandt en New-Yorker butik med udsalg(der er nogle piger, som kan glaede sig) og vi oplevede et overfald paa gaden. Heldigvis var der to unge fyre, som loeb efter tasketyven og en tredie, som lige kom imod ham, sparkede intuitivt ud efter ham og faeldede ham. Han fik en gang prygl og smed tasken fra sig....saa gaar der vist et stykke tid, foer han kan loebe igen..haha. I det hele taget er politiet meget synlige i gadebilledet. Der er mindst to betjente for hver sidegade og der er hele tiden gang i noget.
Tommy tager sig lige en morfar, han er nok blevet traet af trapperne. Maaske skulle jeg lige snige mig rundt om hjoernet. Jeg saa en butik med de fineste paaskeaeg og belgisk chokolade....det er jo paaske :-)
I aften skal vi nok paa en restaurant, soldaten Svejk, og spise vildsvin. I aften vil jeg altsaa smage det absinth og maaske lidt blommebraendevin....ikke saa mange oel....
I morgen vil Tommy ned til de to soede thaidamer igen(tror i de beholder ham)? Jeg har sagt til dem, at de skal laere ham hvordan man goer. Jeg vil bruge nogle af hans penge imens...haha
mange penge....

2 comments:

Susanne said...

Hvor hyggeligt med rejse"postkort" ! Håber at fødderne har det bedre i dag :o)
Kh
SUsanne

Anonymous said...

Så koselig med reisepostkort fra Praha!
Jeg lo da jeg leste at Thai-damene trodde du hadde baby i maven, hi hi....sånnt tør jeg ALDRI spørre om selv!!!
Så kos deg med sjokolade og påskeegg, du!