Saturday, April 7, 2007

Sikke al den oel....

Ja det blev lidt sent i gaar.... Vi var ude at se et stort bryggeri i udkanten af Prag, og der skulle hele tiden smages paa oel...og der skulle lige hilses og siges, at stoerrelsen paa oel, ikke passer til fru Laursen!!! Du kan faa oelkrus, som er en meter hoejt hernede, saa jeg var svimmel foer aftensmaden, som skulle bestaa af div. tjekkiske specialiteter.
Mon ikke sengen stod stille, selvom det foeltes anderledes!!!
Paa vores bytur tidligere paa dagen, saa vi et bryllup. Det var noget anderledes end hjemme. Brudetoejet var utrolig smukt, naermest en nationaldragt og bilerne var pyntet paa en anderledes maade med store buketter foran og baand med ringe i alle vinduerne.
Vi var ogsaa ude at koere med hestevogn rundt i de helt smaa gader, det var hyggeligt. En sjov detalje var, at naar hesten skulle af med nogle paerer, saa havde kusken en fin stang med pose, saa han lige kunne snuppe dem frisk fra rumpen, samtidig med, at han styrede vognen.
Prag er en ungdommens by, naar vi snakker butikker. Gade op og gade ned med alverdens glitter og nitter! Vi fandt en del butikker med de rigtige badges og tasker og tshirts, som lige kunne falde i toesernes smag. Maaske er de heldige???
Garnbutikker i Prag...hmmm....jeg fandt en i et stormagasin, men det var meget syntetisk. Jeg fandt dog nogle farvestraalende haeklenaale, som kom med hjem. Der bliver overhovedet ikke strikket en pind hernede!!!!
I dag vil vi en tur ned paa Karlsbroen. Jeg har proppet brysteholderen med sedler, saa jeg er klar til at blive rullet....de faar IKKE mine penge!!!!-ikke uden kamp i hvert tilfaelde!!
Naa, Tommy venter med traveskoene paa, jeg maa hellere slutte, hav det godt.

2 comments:

Anne said...

Bøvs da!
i får vist lige det øl, i skal ha' :-)

Hyggeligt med små rejsepostkort, dejligt at du finder tiden til at holde os andre ajour.

Hvis du kommer forbi flere badges, så snup lige 3-4 håndfulde til Laura, du ved Simpsons og sådan ;-)

Glæder mig til at se dig vel hjemme igen, nyd nu den sidste kærestedag på Karlsbroen!
KH Anne

frederikke -.- said...

FEDT. er der en new yorker? jeg håber for jer at i har købt noget med hjem til mig, også med red hot chili peppers.