Tuesday, March 20, 2007

Billigt grej

Jeg fik et tip om, at Løvbjerg havde Vogue strikkepinde i plast. Jeg ringede og tjekkede lagerbeholdningen i Viborg, inden jeg kørte. Da jeg ankom, så var der kun ET par af de almindelige pinde!! Det var jo ikke rimeligt, når damen havde lovet, at der var mange. Hun havde misforstået mig og troet, det var hæklenåle! For at rette lidt op på misèren, fik jeg hver del til kun 5 kr.....så der blev hamstret!!

5 comments:

Fríða said...

sikke kreativiteten oser i jeres hjem, det vælter ud med færdige objekter af alle slags! pssst, jeg kan også bedre lide bænken uden hynde!
kh.fra Island
Frida

Anne said...

Var du i Matilde? Jeg er så spændt på at se forretningen, ja ved jo faktisk slet ikke om der skulle laves ret meget om...

HANNE said...

Hej Anne
Jeg var ikke i Matilde, da jeg fik den skøre ide, at køre til Viborg kl. 15.oo lørdag eftermiddag...Det kan man vist kalde impulskøb!
Men Mathilde skal ikke vente længe.....Jeg kunne jo lave en strikkebutikrute, som vi kunne køre...med madkurv og pinde på bagsædet.

HANNE said...

Hej Frida
Ja, nogle dage er mere kreative end andre, men foråret giver en masse energi.

Britta said...

Det er mine yndlings hæklenåle! Må jeg lige stjæle dit billed til en efterlysning på min blog? Vi har ingen Løvbjerg i nærheden...

Britta