Monday, June 27, 2011

Tæppe test 2


Endelig det rigtige garn at teste med.
Jeg har prøvet et nyt hæklemønster, som hedder Wattle Stitch. Mønsteret give god fylde og kan strækkes begge veje. Farven er rød på den helt rigtige måde og den lyse mint klæder den rigtig godt.
Tanterne har garnet, som hedder Havblik og det er dejligt at arbejde med.

7 comments:

Ulla V. said...

Du sulme hurtig, Hanne (og uhyrlig dygtig!) - hold da op hvor kan du bare fremstille de skønneste ting på ingen tid. :))

Tæppet ser dejligt ud. Både mønsteret, farverne og kanten har det helt rigtige udtryk. Og så elsker jeg bare ting fremstillet af bomuldsgarn (selvom det kildrer frygteligt i næsen når man strikker med det!)

En dejlig varm og solrig dag til dig. :)))

HANNE said...

Tak i lige måde Ulla. Sommerstrik er bomuldsstrik for mig, selvom det kan være svært at finde lige det bomuldsgarn, som passer til mit temperament. Havblik kan varmt anbefales, men det kender du sikkert i forvejen :O)

Rikke said...

Jeg er helt på halen over, hvor pænt det er!!

kh Rikke

Unknown said...

Utroligt lækkert og trendy tæppe. Jeg må vist kigge nærmere på det hæklemønster.

HANNE said...

Rikke og Pia, takker pænt :O) Det er ikke et svært mønster. Jeg fandt en god video, da jeg søgte på wattle stitch pattern og kanten er bare fastmasker afsluttet med lidt pjat :O)

Maret said...

Nydelig....

Dette må virkelig være helt topp.

Kristian said...

Her er et link til Havblik farverne, og der er kommet mange siden dette post blev lagt op. Se dem her, https://tantegroencph.dk/vare-kategori/garn/havblik/