Wednesday, March 3, 2010

Forår i Skægkær???

Denne lille fyr er vist tidligt ude, men jeg skulle hilse og sige, der er flere på vej og foråret kræver sin ret over kong vinter. Ikke mere sneforurening i denne omgang, tak! Jeg vil have solskin, farver i haven og fregner på næsen og strikketøj på terassen :O)
På pindene er et lille bitte projekt på tynde pinde - ikke lige mine yndlings, men småt nok til et bette forårsbarn, som snart melder sin ankomst ovre på Nørrebro. Modellen er ny fra Design Club og hedder Dorte.
Der er også gang i et barnevognstæppe efter fru Stanges anvisninger :O) Et dejligt hurtigt projekt, som sagtens kunne blive til flere. Der er jo bare tale om en kæmpe strikkeprøve, så mon ikke man kunne få afprøvet lidt sjove hulmønstre på den måde.
Hav en herlig solskinsdag....


8 comments:

Ulla V. said...

Jeg skal da vist ud og stampe lidt i jorden, så de små forårstegn også snart kan komme for alvor her. ;))
Sådan en lille blomst bringer altid så meget håb og glæde med sig på denne årstid.

Det er nu hyggeligt med et lillebitte strikketøj til små nye. Det lyder spændende med en ny model fra Design Club.
Og nu du siger barnevognstæppe, så fik jeg også frygtelig lyst til at strikke et, da jeg den anden dag så Annes tæppe. Der er ingen babyer på bedding i min omgangskreds, så jeg må hellere kontrollere behovet for mini størrelse strik. :))

En dejlig forårsdag til dig. :))

HANNE said...

Ulla, jeg kommer nogle gange til at strikke babytøj, selv om der ikke er nogen babyer.....måske bliver man beriget med nogle børnebørn engang og så er det vel godt med et lille lager:O)

Maret said...

Nå er det håp, nå kommer våren i Danmark.
Her er det ennå snø, den kom 18. des. og vi som har mest bare regn hele vinteren. Kan ikke huske sist jeg så en regndråpe..

Ha en fin kveld.

Eva Anette said...

Så godt det var å se et lite vårtegn...her er det store fjell av snø og det er supervanskelig å ta seg frem, det føles som om våren kommer i august eller noe sånt! :-)
Jeg måtte sjekke ut den nye modellen fra Design Club, den er supersøt!!

Tina said...

Uha lidt anderledes at se til, end her hos os ;)

Lin said...

Foraarstegn foraarstegn jubiiii. Jeg har vintergaekker i min have og i dag kan vi endda sidde paa terassen ( med en tyk troeje hrmm).
Paa forhaandstillykke med den lille koevenhavner. Maa tage en lille tur paa design clubs sider for at se den nye model. God soendag i strikkeriets tegn.

Skräddardotter said...

Hej! Jag vara bara tvungen att läsa en blogg, med så träffande namn! Mycket skoj...

Karen Klarbæk said...

uha hvor har vi da ventet på at de små gule skulle piple op.....
Jeg glæder mig til endnu mere forår.