Saturday, February 20, 2010

Møgunger


Ferien er gået over i weekend og de forkælede børn skal heldigvis snart i skole igen, så de kan blive tidligt trætte og ikke have energi til at drive deres mor til vanvid.........

Næste ferie bliver sukkerfri og med faste sengetider, pligter og kun mine egne børn i huset....


SOM OM!!!!


Næh, sådan nogle teenagere er man jo nok selv skyld i, de kan jo ikke gøre for de har ombygning i overetagen, men nogle gange er et godt brøl på sin plads :O)


Når jeg ikke har serviceret alle de unge mennesker, som kommer her i huset, har der været plads til lidt pjatstrik her og der.
Pjatstrik fordi jeg jo ikke har små piger, som kan passe en størrelse 6 år.
Cardiganen her, er strikket fordi den så yndig ud (og så gider jeg desuden ikke strikke flere lækre trøjer til visse medlemmer af bestanden her i huset, da de bare ryger i et hjørne af skabet. Teenagehud er meeeget sart overfor trøjer man selv har plaget om)!!
Lige nu er der Kejserens nye Klæder på pindene. Opskriften er en typisk Isager-tænk-selv-og-gæt-dig-til-resten-opskrift, men det vidste jeg jo godt, inden jeg købte den. Utroligt at hun betaler teststrikkere for at finde fejl i sine opskrifter!!!!

8 comments:

Anonymous said...

I år havde jeg den taktik slet ikke at tage ferie i vinterferien...det udløste derimod sedler på køkkebordet, hvorpå der stod dagens pligter *lol* du skulle have set teenagernes ansigter, da det gik op for dem at det var alvor...forkælede møgunger :-)(vi elsker dem jo)

Unknown said...

Den er bare rigtig sød, og jeg er sikker på, at den vil bringe lykke når du finder en ejermand.

Var den svær at strikke ? Jeg har den på ønskelisten, men er lidt betænkelig når det er en Isager model. Og jeg skal strikke den i, jep, str. 6 år, haha

Hanne said...

Må jeg kopiere dit indlæg og lægge det ind over hos mig;)
Deres held er at de har smukke, rummelige og selvopofrende mødre!

HANNE said...

Anne, der bliver så stille, når de flyver fra reden...
Diana, bare gå i gang, den e ligetil og sjov at strikke - og så er det datteren Helga Isager, som skriver lidt bedre end moderen :O)
Hanne, vi burde lave en forening :O)

Skribenten said...

Åhh ja ferie er tiltrængt efter ungernes ferie ;) Jeg har selv i dag skrevet et lille brokindlæg fordi jeg nu er ved at være lidt brugt, jeg kan se at det heldigvis ikke kun er mig der har det sådan.

Jeg ønsker dig en god aften og en rigtig god start på næste uge.. under ordnede forhold ;)

Henriette

Frk.Badegakk said...

Kan ikke si jeg har erfaringer med Isager, men ditt ferdige resultat var da nydelig! Så var det kanskje greit no å gjette seg til resten=)

Ha en flott søndag!

Gro said...

Går ut i fra at "møgunger" er det samme som drittunger her i Norge. Ja,de finnes her og.Fikk presset mine inn på tante og onkel,men den helvetes katten er igjen.Kattungen hopper opp og stjeler garn,river ned lysestaker og diverse.Synes katter kan vere på skolen nå når den er ledig.

Mette said...

Den er smuk, Hanne! Jeg gider gerne strikke den, men selvom viola snart kan passe en isager-størrelse 6 år (lange barn :-D) så nægter hun at bruge nogetsonhelst strikket. Strikkede Linnea fordi hun "plagede" og gæt hvor tit den er blevet brugt? Jep - 3,5 årig teenager in da house :-D