Thursday, July 9, 2009

Stik mig lige et par mormor-trusser.....

.....sådan en varm, lummer sommer kan godt give problemer for aldrende damer med trætte Sloggi eller Brugsens de billige!
G-strenge kan man godt opgive, de bliver bare væk dernede og afhjælper ikke problemet med røde inderlår....de er også meget smartere til dem under tyve! Sloggi er lidt kiksede, synes mine to skønne teenagepiger. Måske fordi deres far render rundt og flasher sine, når han har fri...også hvis der er veninder på besøg (manden er med alderen blevet lidt små-frisindet).
Trusser med tai snit har det med at rulle ned under øverste dæk og trusser med blondeelastik irriterer mig. Hvorfor er der ikke opfundet et par smarte trusser, som absorberer overgangsalderens svedangreb, sidder godt til, ikke ruller ned og som har små ben, så man kan gå i kjoler med bare ben under, uden at få røde inderlår, når hedebølgen rammer os??? Ja, jeg tør gerne indrømme, at jeg forleden stod i en lingeributik og smugkiggede på de der trusser af blød kæmmet bomuld, uden søm og med små ben, som man havde set Mormor havde på under underkjolen.....jeg tør også indrømme at jeg kiggede lidt rundt inden jeg smed fem par i kurven samt en matchende undertrøje hvorefter jeg skyndte mig hen til den unge ekspedient og betalte, inden jeg mødte nogle, som måske kendte mig....
Hjemme i sikkerhed skulle de prøves og ah hvor er de dog skønne, mormortrusser med det hele og jeg tør godt vælge det behagelige frem for de smarte :O)
Pigerne har grinet og manden har skulet lidt skævt, men den yngste ønsker sig nu et par med tilhørende undertrøje til at sove i, for hun har nemlig smugprøvet et par og opdaget at de ikke er så ringe endda :O)

12 comments:

ANNEPÅLANDET said...

For en fantastisk god beskrivelse av undertøyproblemet i sommerheten! Det er såmenn ikke bare-bare å runde førti... Men er det ikke varmt med bomull i sommervarmen da? Jeg holder en knapp på mikrofiber - og har Sloggi i den fasongen du beskriver. Men de er visst fjernet fra butikkhyllene, for jeg finner dem ikke mer.

Og her i Norge er sommeren så kort, at vi rekker knapt å registere problemet, så er høsten her...

Annette said...

Der trækkes på smilebåndet her... men problematikken er bestemt ikke ukendt...
Vidste du at der findes en nylonstrømpebuks med korte ben? som netop lige kan afhjælpe problemet...men ren bomuld er jo det bedste... og tag ikke fejl, der må være flere der har fundtet fidusen, som du...

Lise said...

For et par år siden, da jeg skulle giftes, luftede jeg også min skræk for røde lårbasser i min skønne kjole. Og jeg fik et super råd:

Den roll-on jeg bruger under armene, den bruger jeg også lige på lårbasserne. Og det virker... nu kan jeg have kjoler, nederdele og andet på UDEN at skulle have cykelshorts, lange underbukser eller lign. på.

Det virker....

Laila: said...

Hvor du dog formår at fä mit smil frem pä den fredag morgen.

Man har valget mellem et par mormorunderbukser eller hævede inderlår,hvorefter man sä løber rundt som en anden cowboy. Sä mon ikke ogsä manden foretrækker Mormors variant? ;o)

Unknown said...

Hi hi..
Jeg køber dem i føtex, og skal nok sørge for at spørge kassedamen "de kan vel byttes hvis ikke hun kan passe dem".. Hvorfro vil vi ikke være ved at det er til os selv, for de er nemlig supergode :-)

Anne said...

Jeg ser det for mig ;-)

Og ham der Tommy, han har sgu ikke noget at lade dig høre med de der speedo's han render rundt i...

Hanne ... said...

Jeg er på vej efter mormortrusser den dag i morgen. Godt du huskede mig på dem :-)

britt said...

Ved præcist hvad du mener!! Jeg har døjet med dette både i mine unge & slanke år og i min lidt mere fyldige skikkelse nu.
Og jeg købte mormortrusser med ben (Sloggi) for mange år siden til sommerkjolerne. Det fungerer bare!
Jeg tror vi er mange....og de fleste tør ikke indrømme det.
:-) Britt

maja said...

de røde lårbasse afhjælpes med sprit duppet på, hvor problemet er, ikke hver dag, men et par gange eller tre i løbet af sommeren, det dur.
men ellers skøn beskrivelse, som jeg med et lille grin kan nikke genkendende til.

Dortheivalo said...

Jeg smilede skam også, men mere fordi jeg kom i tanke om den unge søde og meget slanke ekspedetrise, som jeg rådførte mig hos, da jeg købte et par "shorts" i nylon fra Festival for at afhjælpe netop de røde, svidende inderlår, som jeg også fik da jeg var yngre og slankere. Nu er jeg malerisk rund og fyldig og det har ikke gjort det bedre. Jeg tror ikke den unge pige var vant til at vi med de røde inderlår sagde det direkte i forretningen ?? God sommer

Anonymous said...

Sloggi laver nogle med ben som osse dækker det kritiske klister-sammen punkt. Men det er ikke ret mange steder de sælges. Det gør de heldigvis i Løgstør.

Tante T said...

Ti hi, kender til sviende lårbasser... Bare bede om at få mormortrusserne pakket til gave, - det gætter den søde trisse AAALDRIG!
Og ellers har Bjørn Borg nogle fantastiske bomuldsting med et lille ben og fikse mønstre ;-)