Wednesday, June 17, 2009

Hvor blev han lige af????

Ja, ham ridderen på den hvide hest????
Så står man der, nok så flittig og maler sit tørrestativ - som man også lige selv har gravet hullerne til og hentet møg-tung støbebeton til, og så lige pludselig, uden jeg kan forklare hvordan, så står min ene fod i bøtten med sort oliemaling!!!!!! Ikke nok med det, på foden sidder den ene af mine nye have Crocs............stilhed....og så en perlerække af skældsord så grimme, at det må være mine børn, som har lært mig dem!!!!!.........Ingen ridder på den hvide hest i mit synsfelt!...............Så prøver jeg at kalde på ham, om han ikke lige kan gøre noget.....så kommer han med en spand vand, kigger på den sorte maling på græsset og bliver vildt bekymret, om der mon kommer græs der igen, eller om der bliver en bar plet....(jeg står stadig med en totalt sort, blank fod, med nu ødelagt sko og ved ikke om jeg skal grine eller græde)....så forsvinder ridderen...-og hesten.......og jeg står der, alene og spanden med vand gør intet godt for oliemaling på fod!!!!!! Kommer han mon tilbage? Henter han noget, som kan redde mig, eller skal jeg sætte aftryk hele vejen op til garagen og selv hente noget terpentin? Det bliver det sidste og da jeg endelig, efter flere deciliter terpentin, har fået det værste af min fod, så jeg kan komme ind på badeværelset, er der stadig ingen ridder at se. Jeg går i bad og skrubber med skuremiddel, til min fod er helt lyserød, nu lettere rasende....har lyst til at gøre noget rigtig slemt.......og da jeg kommer op i stuen, ser jeg en sovende ridder ligge på tværs over hele sofaen med fjernsynet tændt!!!! Ja, ja, det er hårdt at være ridder og når han en gang vågner og føler sig lækkersulten, så skal han bare lige spørge....................

14 comments:

Gitte/ditogdut said...

Hanne dog!! Undskyld men jeg kom sgu til at grine, endda temmelig højt:O) Sikken et billede der dukkede op i mit hovede..
Nej, hvor øv! Og så den stakkels ridder -han har været træt :O)

Ulla V. said...

Åh, ja - her sad jeg ene mand i stuen og lo - selvom det SLET ikke må have været sjovt, at stå der med den ene fod i den sorte maling!! ;0))
Jeg har gjort det samme - dog med hvid maling - og nød heller ikke godt af mandlig assistance. :0))

SOLSAUM said...

Huff og huff! Dette var nok ikkje kjekt når det sto på, men eg måtte le, du skriv så levande at mange bilder kom fram for meg medan eg las!

Håpar du og foten har det betre no;.)

Ha ein fin dag!

Anonymous said...

Hej Hanne
Du kan bare fortaelle saa morsomt, jeg har lige oversat til tysk og familien her fik ogsa et godt grin.
Haaber ridderen er taget til naade igen.
Ida, Silkeborg, lige nu Ober Rothenbühl, CH.

britt said...

Hehehe...det har ganske enkelt været for overvældende for ham....
Næ, der må handekraftige kvinder til at ordne den slags....eller kvinder, der kan råbe et helt nabolag op.
:-) Britt

ANNEPÅLANDET said...

Haha, jeg kan se det for meg!

Den ridderen må strammes opp, tror jeg. Høres ut som om han har glemt at han er ridder... ;-)

HANNE said...

Min chef grinte også en hel del, men han mente også ridderen skulle til en tjenstlig samtale eller som minimum have frataget både titel og hest. Det "sjove" er dog, at ridderen synes helt uvidende om sine mangler.......

Anne said...

Ingen hjemmelavet bearnaise til en Ivanhoe, der forvalter sine heltekompetencer så dårligt, det siger jeg bare...

Hanne ... said...

Stakling og han skal da bare selv lave mad i en evighed, den ex-ridder ;-)

hanne said...

jeg havde punkteret hans hest :)

Angelikas quilts and knits said...

En punkteret hest maa vaere minimumstraffen ;-) Maaske skulle du ved naeste lejlighed servere sort oliefarve og en dunk terpentin i stedet for mad.
kh
Angelika

Maret said...

Håper ridderen sover lenge, lenge...
Og skulle du ville bli av med han noen uker, så trenger jeg en snikkerkyndig ridder en uke, eller to..
Lønn: mat og litt drikke...

hanneb said...

Ha ha ha. Må indrømme at jeg også kom til at grine:-) Undskyld...

Anonymous said...

Hej Hanne.
For mange år siden drog den sidste ridder ud til kampen imod dragen. Dragen sejrede og siden er det den, som er dukket op, når vi forsøger at tilkalde en ridder. Drager kan sprudle ild og udvise stor appetit. De kan også fylde meget på sofa og seng.
Venligst Birthe