Wednesday, February 18, 2009

Tillykke Frederikke

Der er fødselsdag i huset, Frede bliver 15 år og vi var tidligt oppe klokken seks, for at spise morgenmad sammen og hygge inden vi skulle i hver sin retning. Det er alt for sjældent vi når den slags i hverdagen, måske vi skulle øve os i at stå op en halv time før, det er så skøn en start på dagen :O)
Frederikke er en frisk pige med glimt i øjet, altid parat til lidt sjov og ballade. Det sidste opdagede jeg midt i mit formiddagsmøde, da jeg var ved at fremlægge et projekt, for midt i mine notater stod der skrevet....Jeg elsker dig højere end kage......Det blev der grinet lidt af og jeg var ikke i tvivl, hvem der stod bag, måske det hænger sammen med at det var store gavedag :O)
Ved morgenbordet blev der snakket lidt om det at fylde femten år og hvilke ting det kan bringe med sig af muligheder og ansvar, men som storesøster så klogt sagde....det er stadig mor og far, som bestemmer til du bliver atten......og så smilede hun lidt lumsk (gad vide hvad vi ikke ved).
Der er nu piger i huset, tant og fjas fra stuen og jeg vil begive mig til supermarkedets kølediske, så Frede kan få sin livret serveret. Lørdag kommer hele familien til aftensmad og så er den fest vist ovre :O)

6 comments:

Tine said...

Tillykke med hende.
Lyder hyggeligt med morgenmaden.

Håber at i får en fortsat dejlig dag.

Ulla V. said...

Hjertelig tillykke med din smukke datter. Hun lyder til at være en skøn pige....

Ja, 15 år så er man godt på vej til pludselig at være næsten voksen. Nogle gange kan jeg ikke begribe at vores datter allerede er så "gammel" (17 år)... ;0)

Hav en god aften med livretter og fødselsdags hygge :0)

Anonymous said...

Hip hip HURRA.... Kæmpe stort tillykke til Frederikke, den skønne kageelskende pige! For kage, hold da op, dét er lige Frederikke, og jeg har så ved selvsyn set det :-)
Nu har du forhåbentlig bagt en rigtig stor kage til hende :O)
Håber I har haft en god dag..
Knuser til jer alle

HANNE said...

Frederikke siger tak for jeres tillykkèr :O)
Hav en dejlig dag

Maret said...

Gratulerer med en flott datter..

Ha en fin helg.

Anonymous said...

Til lykke med Fredderikke!! Min datter feiret sin fødelsedag forrige weekend, så den er vel overstått!
Nå har jeg også fått den riktige datoen på strikkefestivalen på plass, og er iferd med å tilmelde meg den. Men så vanskelig å bestemme seg for hvilke kurser jeg vil bli med på!!! men da håper jeg vi sees på Fanø, Hanne.