Saturday, January 17, 2009

En vidunderlig dagI går var en dejlig dag godt nok en meget lang dag, men en dag af stor betydning. Vi havde reception i anledning af medejerskab i Tommys firma. Samtidig fejrede vi et generationsskifte, så der skulle også siges pænt farvel til firmaets stifter.

Hele torsdag gik med at sætte borde og stole op, dække fine borde, oprydning, lave bar, arrangere og lægge slagplan for dagen. Vi var alle i godt humør og alle knoklede godt igennem.

Fredag klokken 12.00 var vi klar i det fine tøj og festen sluttede først klokken 03.00 om natten. Vi havde bestilt mad til 300 mennesker, men allerede klokken 15.00 måtte der bestilles ekstra. Heldigvis var Sidebenet forberedt og hurtig på pletten med ekstra forsyninger, så der var ingen, som nåede at mangle.

Det var en dejlig følelse med så mange gode venner, familie, naboer, bekendte og forretningforbindelser, som var mødt op for at gøre dagen til en uforglemmelig dag for os alle sammen. I har alle varmet vores hjerter og dagen vil altid blive husket, som en helt speciel dag.

I formiddags blev der ryddet op. Det var hårdt, men vi gik til den og derefter satte vi kurs mod Zorba til en meget sen morgenmad.
Hjemme ventede der gæster klokken 15.00 til hundeklap og hygge, hvilket passede de to krudtugler rigtig godt. Der blev nusset og puslet og måske gjort tanker om hvordan det ville være, at have en lille hund ved sin side :O)
Nu vil jeg gå ned at nyde denne her, som stod på gavebordet fra nogle helt specielt kære mennesker:

Nu kan weekenden ikke blive meget bedre :O)

6 comments:

Tine said...

Hvor lyder det til at være en hyggelig dag.
Tillykke med det.

HANNE said...

Tak skal du have Tine :O)

Susanne said...

Tak for en hyggelig eftermiddag - ham det "lille" snorketræ tog kegler :o)
Håber at I har fået slappet af og er kommet tilbage til normal formen igen !
Knus
Susanne

Gitte said...

Tillykke ;-) - og mere end 300 gæster. Det har ikke været nogen helt lille reception.

HANNE said...

Susanne, tak i lige måde, og ja, vi ligner normale mennesker igen (ligner) :O)
Tak Gitte, der var mange og det var herligt.

Ulla V. said...

Den slags dage sidder længe i hjertet og er gode at huske på :0)

Tillykke med dagen....