Thursday, October 30, 2008

Siden sidst

Frosten er kommet til Skægkær, sådan bare lige uden forvarsel.......
Jeg har ikke nået det jeg skulle i haven, jeg troede jo jeg havde god tid.....græsset mangler en sidste klipning, der ligger løg, som skulle i jorden, havemøblerne står og fryser og mit stakit blev kun malet på den ene side.....
Det gør mig ikke noget, vi når det jo nok en anden dag og hvem ved, måske titter solen frem på mandag....jeg kender nemlig en sød lille dreng, som fylder år :O)
Han får ikke hjemmestrik, det gider drenge i hans alder ikke, for som min kære storebror siger, så drejer det sig kun om piger og hårfedt :O)

Jeg har selvfølgelig, som mange af jer andre, været på udsalg hos BC, sidste lørdag. Jeg købte intet garn, tro det eller ej, men jeg mødte til gengæld nogle kendte ansigter. Det var en god fornemmelse, at hilse på de forskellige.
Jeg var i godt selskab, rigtig godt selskab endda. Jeg blev hentet af Gitte og snakketøjet blev varmet godt op allerede i bilen. Senere var der aftalt møde med Julia og Mette og tur til Fredericias messehal, hvor der var masser af garn, stof, smykker og andre fristelser. Der blev shoppet igennem (nogle mere end andre), grinet højt, rodet i perlekasser, undersøgt knapper, købt mere garn, hilst på flere af de kendte, holdt spisepause (hvor vi fik selskab af Tina) og købt endnu mere garn :O)
Da dagen sluttede ved femtiden og vi kom ud i den friske luft, var luften også ved at være gået af ballonerne og hjemturen ventede. Jeg kom sikkert i havn efter den skønneste dag og nye aftaler var arrangeret. Tak for jeres selskab, jeg glæder mig til næste gang :O)


Min sorte Klokkeblomst er færdig og har været i brug et stykke tid. Den er hæklet i sort Silketweed fra Drops, som har de sødeste små farveklatter i lilla og turkis. Formen er perfekt og opskriften var en fornøjelse at følge. Har du ikke prøvet en Liselotte opskrift, så har du noget til gode :O)

Jeg har også lavet en lille poncho, Æggeblommen, som Frederikke kalder den, måske fordi jeg ligner en halvskaldet kylling, når jeg tager den af......den fælder, der er nemlig alpaca i garnet. Den er set før, både hos Mette og Anne i forskellige udgaver. Jeg så originalen i Silkeborg og blev slemt skuffet, både over prisen men også over, hvor stiv og kras den var.....men ideen var jo genial. Min er strikket på en aften, 3 nøgler Yabba fra Drops og pind 9.....perlestrik til garnet var brugt og vupti, så er skulderen varm og armene fri :O)En muldvarpe farvet er på pindene, denne gang i en tyndere udgave.....silketweed og alpaca....måske det var en julegaveide til nogle af de små piger i familien :O)

Hav en uhyggelig Halloween i morgen og pas på jer selv derude......trolde, hekse og mørkets folk, kunne jo ske at komme til din dør :O)

8 comments:

Liselotte said...

Tak for de smukke ord om opskriften, Hanne. De betyder meget for mig... og så kan jeg mærke, at jeg vist er nødt til at hækle en sort nu ;-)

Maret said...

Flotte bilder av flotte arbeider...

Ha ei fin uke.

simpelsyning said...

Den lille poncho er vist ved at blive lidt af et hit - jeg har selv lavet en - i Yabba ligesom dig - og har set den andre steder... Men den er jo også genialt enkel - og superhutig at strikke..

Anonymous said...

Kjøpte JULE-Boligliv igår og fikk se bilde av Rabens-ponchoen. Din utgave og Mette/Annes er jo så utrolig MYE flottere enn originalen!!!
Lekker Klokkeblomst-jakke også!

Ha en deilig helg :)

HANNE said...

Liselotte, de var vel fortjente :O)Hav en dejlig tur...
Tak Maret og hav en dejlig weekend :O)
Bodil, det er et hit, Yabba fælder en smule, men jeg håber en gang vask kan hjælpe på problemet :O)
Hoppestrikka, jeg må have fat i det nye Boligliv....det er et dejligt blad :O) Godweekend til dig også :O)

Anonymous said...

Din Klokkeblomst er bare så fin i sort! Nå fikk jeg også lyst til å lave den. Men må vel først gjøre ferdig armene på min FLS......og har kun et bære stykke igjen på en Islandsk vest jeg strikker på....
Kunne ønske det var et hav av tid som kun var til strikking!!!
Den Poncho så fin ut, og enkel modell så det også ut til å være.
Ha en god weekend!!

Hanne said...

Eij altså, det er bare rigtig tarveligt at vise så lækker en trøje, når jeg nu sidder her og overhovedet ikke skal så meget som tænke på nye garn-projekter, før jeg har fået produceret et bjerg af julemarkedsvarer:((((
Den er hulendansemig blevet flot.

Gitte said...

Sikken en skøn trøje du har fået hæklet.
Jeg har planer om én - har i dag købt hæklenål. Mon ikke jeg får tid til at gå igang i morgen.

Og som du da har produceret. Ponchoen ser ud som en super idé - skaldet kylling eller ej ;-)

Du var også en af de heldige der nåede til BC Garn. Jeg havde haft en utrolig hektisk uge, og var i byen både fredag og lørdag aften, så jeg meldte mig ud af selskabet. Men NÆSTE ÅR, så skal jeg også afsted.........