Sunday, August 10, 2008

Kan i huske dem?

Den lille ABO lampe fra Randers lampefabrik...

De hang på de fleste børneværelser i 60érne og jeg har læst mange PUK bøger under min. Den var brun og passede perfekt til Club 8 møblerne :O)
Denne her fandt jeg på et loppemarked på Bornholm...10 kr...den passer perfekt til Sidsels knaldrøde ting på værelset, og med det antal bøger hun læser, så er det vel på sin plads med noget godt retrolys :O)

12 comments:

Anonymous said...

Ja, Hanne... det kan du tro, jeg kan. Havde selv et par eksemplarer af den brune.

De er iøvrigt i meget høj kurs, nu hvor retrobølgen igen er over det ganske land. Pas på den... udover glæden ved designet (for den er altså fed), så er den penge værd.

Fortsat dejlig søndag til Jer ;-)

Anonymous said...

ja man kan finde mange gode ting til en flad 10.er på loppemarkeder rundt omkring...den er godt nok flot den der du fik fat i

HANNE said...

Tak i lige måde, Jeannette Mariae :O)
Anne, den er i god stand :O)

Githa said...

Der er godt nok blevet læst noge udgaver af "vi unge" under min mørkebrune udgave af slagsen i svunden tid :-)

Tina said...

Jaaah jeg har også haft sådan een... også i brun og club8 møbler... og jeg havde bare det sejeste værelse :);)

Anonymous said...

jow, jow - den var brun - og jeg kan huske at det var sjovt at hive den fri og bare lade den dingle i ledningen....vist ikke meningen...
:-) Britt

Helle K. said...

Ih ja - og min havde nøjagtig den røde farve. Jeg kan godt ærgre mig over, at vi smed den og flere væk under forrige flytning. :)

Anonymous said...

Åhhh ja den husker jeg godt. Min var også brun, og min brors gul. Den gule har jeg liggende på mit loft, men farven er bare alt andet end mig. Den røde er fin.

Anonymous said...

De gamle lamper kan desværre være lidt svære at få fat på i det ger dage. Havde selv en af dem hængende, men den røg (som meget andet) ud med badevandet. Nogle af de mere moderne udgaver, som ikke er helt det samme, men alligevel er er fine er eks. Rotalians Luxy W0 eller Flos' Kelvin væglampe. Når man nu ikke kan få fat i en af sine gamle favoritter må man jo finde et alternativ.

Anonymous said...

De gamle lamper kan desværre være lidt svære at få fat på i det ger dage. Havde selv en af dem hængende, men den røg (som meget andet) ud med badevandet. Nogle af de mere moderne udgaver, som ikke er helt det samme, men alligevel er er fine er eks. Rotalians Luxy W0 eller Flos' Kelvin væglampe.

Anonymous said...

Ups. Kom til at poste 2 gange.

HANNE said...

Sven-Erik, velkommen her :O) Jeg var lige inde og tjekke de to lamper...og de må gerne finde vej til mig på det næste loppemarked jeg falder over :)