Thursday, May 1, 2008

Nærmest misundelig


Når man ser sådan noget her, så skaber det et stort akut behov for at hækle med Noro. Selvfølgelig får man en utrolig lyst til straks at kopiere og hækle det samme, men jeg har længe været lun på et af den kreative kvindes andre tørklæder, og når nu Noro gør det meste af arbejdet og man kan slippe for at hæfte 1000 ender........

10 comments:

Liselotte said...

Det skal nok blive fantastisk. Det ser utroligt smukt ud allerede :-)

HANNE said...

Tak Liselotte :)

Tora said...

Jeg tenkte det samme i går, etter å ha beundret Liselottes. Jeg skulle virkelig gjerne laget et slikt sjal selv, men så var det dette med å feste trådendene..

Ikke så dumt det med å ta Noro til hjelp, det må nok prøves :-)

Anonymous said...

Jeg er ligeledes i gang med en hæklet præstation som dit - bare i bomuldsgarn. Jeg er godt og vel halvvejs. Det er et superskønt arbejde og jeg glæder mig til at tage det i anvendelse ;-)

Anonymous said...

Glemte at sige, at jeg synes, at dit anvendt garn er intet mindre end vidunderligt. Det giver en helt anden struktur en det jævne bomuldsgarn. Det var bare lige det pip fra mig. Ønsker dig en herlig fredag ;-)

Lea said...

??? Jeg er lidt forviret, det plejer at være dig som opfinder nyt.
"Skaber" så og sige...

HANNE said...

Jeannette Mariae, det bliver et skønt tørklæde og et i bomuld er bestemt ikke at foragte :) har du tænkt på at lave en lille kant om dit??? Jeg overvejer nogle "halve" firkanter eller måske en kant med små muslinger......God weekend til dig også :)
Lea, jeg suger al den inspiration til mig, som jeg kan komme til og det er jo det skønne ved bloggeriet. En gang imellem opfinder jeg selv lidt guldkorn og nogle gange må æren gå til andre :)

Anonymous said...

Jeg ved det endnu ikke, det der med kanten. Jeg har set tørklædet uden, det er også fint. Glæder mig til at se din løsning, måske jeg kopierer, hvis det er i orden. Knus herfra ;-)

HANNE said...

Her må man kopiere alt det man vil :)

Anonymous said...

Åh, Hanne. Kikker du ikke lige forbi min blog. Jeg har farvekrise. Tusind tak ;-)