Thursday, April 3, 2008

Skønne sager

Jeg har haft gang i noget herligt bytteri med den dygtige Tora og det kom der disse skønne sager ud af.
Dejlige små coasters i det fineste råsilke og sommerfuglestof og med små quiltede hjerter på. Farverne er lige i øjet og jeg er rigtig glad for dem:)


Den mest vidunderlige strikketøjspose, syet i skønt retrostof og med dyb lilla foer i råsilke. Gennemført håndarbejde og den er allerede i brug og elsket. Jeg ved at tora har nogle til salg her....

Og så noget rigtig lækkert garn fra Norge, silkealpakka, alpakka og lækkert tyndt uld...farverne har hun valgt godt, for de er alle blandt mine yndlings :) De skal strikkes sammen med min æblegrønne shetlandsuld til en trøje til mig selv.
Kig forbi hos Tora, hun laver de mest fantastiske ting :)


7 comments:

Kludemutter said...

Sikke skønne sager du har byttet dig til, dejligt med nogle farver på. Hun er en dygtig pige. Hvis jeg gætter rigtigt er hun heller ikke blevet snyt ,)

Tora said...

Jeg kan love deg Yt, at snytt ble jeg alldeles ikke, det var Hanne som startet det hele, og det var et deilig prosjekt å skulle prøve å gjengjelde det hele.

Jeg er veldig glad for at du likte gavene, Hanne! Jeg hygget meg masse mens jeg lagde dem til deg, det var moro å skulle lage noe som du kunne bli nesten like glad for som jeg ble for gaven fra deg :-)

Anonymous said...

For en flott byttehandel for både deg og Tora :-)
Herlige og vårlige coasters, utrolig søt detalj med de quiltede hjertene.
Strikketøysposen er helt vidunderlig, jeg elsker retrostoffet hun har brukt kombinert med råsilken - stilig!!!
Jeg gleder meg til se trøjen du skal lage av shetlandsullen og det flotte garnet du fikk også.
Ha en fortsatt flott torsdag

Lea said...

Undskyld, men hvad er coasters??
Lea P.

HANNE said...

Tora, jeg blev rigtig glad :))
Eva Anette, strikketøjsposen er uundværlig nu, den kommer med overalt.
Lea, coasters er vel et slang udtryk for en lille dækkeserviet, eller flakon - en lille ting som underlag for en kaffekop eller lignende...ganske nyttig :)

Anonymous said...

Hej. Hvilket paradis at besøge din blog. Jeg er helt betaget af alle dine præstationer. Her bliver jeg et stykke tid. Håber det er i orden ;-)

HANNE said...

Du skal være hjertelig velkommen Jeannette