Saturday, April 12, 2008

Cross Bikers

I dag har vi været på tur over bjerge, gennem bjerge, under Atlanterhavet og rundt på øerne. Vi har købt garn i massevis og spist mad i det fri. Det har regnet ind imellem de korte solperioder, men vi har haft det rigtige tøj på, så det var OK.
Så har vi været til Biker gudstjeneste i Hoyvikars kirke, som man ser halvt på billedet. Der var Cross Bikers, -kristne Harley folk overalt. Biskoppen holdt tale om deres store fællesskab rundt om i Norden og der var klassisk guitar, gospel og jazzsangerinde.
De nye CrossBikers fik veste med rygmærker og blev velsignede og der blev samlet ind til deres venner i Albanien, så de kunne få nye bibler. Det hele foregik på færøsk, men var en kæmpe oplevelse :)

Så fik vi en lidt kedelig opringning hjemmefra fra en vis teenager, som havde været til fest og havde fået alt alt for meget at drikke...godt der var gode kammerater, som kunne passe på hende og ringe efter mormor, som fik en lang nat, som sygeplejerske.....

Mon ikke vi har prøvet det alle sammen, den der ilddåb der gør, at man lover ALDRIG mere at drikke så meget....men det er dælme ikke sjovt at sidde på Færøerne og få sådan en besked. Det viser heldigvis, at vores netværk fungerer, når det brænder på...


Min ilddåb var for i øvrigt til Ry byfest, som 15 årig og med en veninde og hver vores flaske æblesnaps....fy for søren, men det var enten den eller Martinien og æblesnapsen kostede kun 19,95!!!

Senere på aftenen kan jeg svagt huske, at jeg var oppe på scenen i ølteltet og synge sammen med Debbie Cameron (hun var nemlig hot dengang -krøller eller ej). Vi morede os gevaldigt, indtil vi fandt ud af, at det sidste tog var kørt....."heldigvis" var der da nogle "søde" ældre fyre på motorcykler, som da gerne ville køre os til Silkeborg!!!! Dette blev dog forhindret af den store landbetjent i Ry, som nok mente at sådan et par småpiger skulle transporteres hjem med politieskorte.

Vi var meget små der midt om natten, da vi skulle afleveres til mine forældre. Heldigvis var betjenten også en flink fyr, som formanede mine forældre til ikke at skælde ud, da det kunne være gået meget værre!!!!


Dette får her havde derimod vældig travlt med at skælde ud, da den ikke mente vi skulle spise frokost på dens græsmark...den stirrede fælt på os under hele frokosten :)

Om lidt skal vi finde et godt spisested, for maverne knurrer igen efter en fornøjelig dag med masser af frisk luft og uldne affærer :)

5 comments:

Unknown said...

Faaret har nok troet at du var paa jagt efter dets uld ;-))
Ilddaab, ak ja ;-) For mit vedkommende var det Cola med Pernod - ogsaa som 15 aarig. Teenagere bliver desvaerre kun klogere af det de selv oplever- det ved vi jo alt om, ikke sandt ;-)

Anne said...

Godt at mormor er garvet ;-)
Og der kommer såmænd nok andre gange, hvor du kan holde en kold klus på panden af en skvulpende teenager...

I nyder dagene, kan jeg mærke, det er dejligt!

Jeg er så spændt på alt det garn, jeg er også klar til at aftage 15-20 kilo, eller sådan ;-)

Ha' en dejlig aften med god mad og kærlighed...

Lea said...

Det er jo netop det der er spcielt på din blog, man kan spejle sig selv. Her er der ingen billeder af fødder ne på jorden, man kan læse, at du vitterlig har fødderne godt plantet.
Kærligheden til livet, er jo at leve, ikke at gøre sig forstillinger om livet.
Forsat god tur, i livet.
Lea Poulsen.

HANNE said...

Ja, Angelika...jeg var godt nok lige henne at mærke på pelsen :) Du har ret, af skade bliver man klog. Det er måske også derfor vi ikke blive sure, da hun ringede for at gå til bekendelse :)
Anne, forhåbentlig ikke for tit. Der går nok længe inden hun skal afsted igen. Vi nyder dagene, men man bliver hurtig træt med al den friske havluft.
Lea, tak skal du have:)

Frk.Badegakk said...

For en herlig sau! Den passer nok bare på ulla si ja!
Du har en kjempekoselig blogg forresten=)