Monday, October 22, 2007

Fra verdens ende til migJeg må være verdens heldigste garnsamler. I dag kom Tommy hjem med 6 store bundter garn af den fineste silke, sikkert fra gamle sarier.....
Tunge sager, -1250 gram vejede det :-)
Det er så ikke Tommy, som skal have æren, men Ruth, Tommys chef.
Søde Ruth, som har travet op og ned i Nepals bjerge gennem de sidste 3 uger. Hun har været nede med en masse brugte mobiltelefoner, som kan gøre en kæmpe forskel hos de fattige i Nepals bjerge. Hun har fundet det i Katmandu og været med sælgeren på lageret og grave de smukkeste garner frem, for at glæde Hanne, som jo holder så meget af garn. Søde Ruth, du er en engel, jeg er rørt til tårer.8 comments:

Anonymous said...

hej Hanne,
det er sandelig kuriositeter!!
det skal du nok få noget godt ud af.
Hilsen mor.

Fríða said...

nej, sikke en dejlig gave! hvor er du heldig.
kh.fra Island
Frida

strikke_jane said...

Er du gal noget smukt garn - simpelthen skønne farver. Lige før man næsten ikke kan nænne at bruge det..... Gramsegarn er jo også godt at ha' mener jeg ;-)

Anne said...

Så smukt, så smukt, både garn og tanken bag det!

Anonymous said...

hvor dejligt for dig, spændende med nyt garn.

johanne said...

Hvor er det dog smukt.

HANNE said...

Ja, det var en smuk tanke. Ruth er altid god til at tænke på andre, når hun rejser. Da hun var i Kina, havde hun silke med hjem til Sidsels konfirmationskjole :-)
Garnet skal nok bruges til nogle fine tørklæder og måske en lille hæklet taske...jeg skal bare lige tænke mig lidt om, inden jeg beslutter mig.

Maret said...

Tenk å ha slike venner og bekjente, dei er vel verdt å ta vare på.... Kos deg med tråden..