Tuesday, October 16, 2007

Efterår

Jeg er vild med kastanjer, men det er som om, at jeg altid kommer for sent ud at samle dem......Hvert år, når tiden er ved at være til kastanjer, så slæber jeg ungerne udendørs og hen til byens største træ......men......der er altid nogen, som HAR været der. Jeg har diverse børnehaver mistænkt for groft samleri!!!!!
Næste år står jeg på lur i god tid :-)

6 comments:

Anonymous said...

Kastanjer er så flotte. Har du sett nøye på dem? De kan ha et mønster som minner om palisander.
Og den frøkapselen de ligger inni er også meget show, synes jeg. med pigger og det hele. Kanskje det er de du burde plukke med deg istedet?

Lise said...

Hvor ser det hyggeligt ud. Alle vores kastanier har fået ben og ører, måske jeg skulle samle nogle flere til voksenbrug....

Anonymous said...

Hvor ser det dog bare lækkert ud - sådan lige vupti vupti og så er der hyggeligt..

Anonymous said...

Hvor er den lotus-lyse-stage dog charmant - hvor kan sådan én købes.
Det ser dog så hyggeligt ud - med lys og kastanier. På den måde kan de bære lys, både forår og efterår.

Mange hilsner
Kate Neumann, Kalvehave

HANNE said...

Hej Kate
Lotus lysestagen kan købes i alle mulige farver i Silkeborg, i en lille butik -T*unika, som alle byens unge handler i. De koster 35 kroner og er vist lavet af nogle skaller? Jeg har vist set dem en gang hos Bahne, men lidt dyrere.
Mon ikke der er en butik med brugskunst i din nærhed :-)

Sifka said...

Jeg har været omgivet af så mange kastanjer, i år, at jeg ikke har orket at bøje mig ned for at samle. Seriøst mange! Vi har en hel kasse stående på jobbet.

Det er sjovt, som de gamle hippe lotusstager dukker op igen rundt omkring. Det er hundrede år siden, at jeg købte første gang, måske skulle jeg overveje, at købe en ny og være hip på bloggen:)