Sunday, October 14, 2007

Doven og dog....

Det kan godt ske, at jeg en gang imellem er lidt doven her på bloggen og egentlig hellere vil surfe rundt hos jer andre.
Det er jo fordi jeg godt kan lide jer :-)
Det kan også godt være, at jeg glemmer at lægge en kommentar, når jeg er der.
Det er ikke fordi jeg ikke kan lide jer :-)
En gang imellem er det bare så fedt at surfe rundt som blind passager og blive inspireret, overvældet, i godt humør, overrasket, forundret, chokeret og lykkelig.....uden at skulle tage stilling.....kender i det?
I er velkomne her, også som blinde passagerer......

Selv om jeg har været doven, så har jeg alligevel knirket med pindene.....Woodland mangle kun 10 cm og lidt sjatvask med duft.....
Den orange kan jeg ikke stå for, selvom jeg godt ved, at den gør opmærksom på sig selv......

Papegøjetørklæde....jeg blev inspireret på en anden blog og vidste jeg havde et bundt i skuffen. Selvfølgelig er der tilsat lidt anderledes kant og lavet lidt om hist og pist.....sådan er jeg jo....


Resten af garnet bliver der hæklet små regnbuefutter af.....

Så er der også gang i en anderledes Forbryder....Sidsel har ønsket sort og pink og det skal hun få. Hun har selv siddet med snuden tæt på TVet og tegnet mønsteret, så det blev helt rigtig :-)
Vi kan bedst lide den 1. trøje fra serien, så det er den vi går ud fra.


Sidst, men ikke mindst er jeg færdig med trøjen fra Spirrevip - bogen.
Den er først strikket, så Frederikke kunne passe den, men hun mente at det bløde lammeuld her var for kradsende for hendes sarte prinsessehals, så den blev strikket om til en mindre størrelse igen.......Nu ligger den i kassen med gaveaktuelt strik :-)
10 comments:

Anonymous said...

super flotte ting du altid får lavet. Jeg er specielt helt vild med dit papegøje tørklæde, jeg har vist lige et nøgle regnbue/papegøje garn i skuffen, dit mønster er det noget med slå om og smide i næste pind, eller hvad??
kh Susanne L

Anonymous said...

Å, jeg liker ditt papegøyetørklede! Men woodland også, som jeg selv holder på med.....men jeg har kun gjort ca 10 cm på den, det du mangler på din. Min strikker jeg i petrolfarget silketweed. Jeg kan nesten føle den mykt på halsen allerede.......!

Laila: said...

Noglegange er man bare nødt til at lave et eller andet, ogsä selvom det ikke lige er farven som man ellers bruger, eller passer. Sådan er det bare...

Laila i Schweiz

HANNE said...

Hej Susanne, du slår det antal masker op du ønsker og strikker derudaf til ønsket længde, så lader du 2 masker løbe hele vejen ned. Jeg har 5 masker, 2 løbemasker, 5 masker, 2løbemasker, 5 masker og så videre. Så lukker du af, eller strikker en kant på i begge ender.

Karen S, Lykkefanten said...

Sikke mange fine ting! Især er jeg vild med brugen af resterne, sikke nogle søde små sko det bliver til.

Kh Karen S

Susanne said...

Hvor er de søde de små babysko :o) Har du en opskrift du vil dele eller er det en købemodel ??? De andre ting er skam også lækre :o) Har du fået dit hæklekit fra Norge ?? Kh Susanne i Silkeborg

HANNE said...

Hej Susanne og Karen
Jeg kan sagtens lave en opskrift på futterne.....kommer på siden senere.
Jeg har ikke fået opskriften på ærterne endnu, men håber de dukker op tirsdag :-)

Lise said...

Superflot papegøje. Jeg brugte kun halvdelen af mit bundt til det første, så måske skulle man lige se lidt nærmere på den kant....

HANNE said...

Hej Lise, godt du kom forbi, jeg kunne ikke finde dig, da jeg skulle linke til din side :-) Det var jo dit tørklæde som havde været inspiration :-)

Anonymous said...

Ej hvor er de dog SUPER skønne dine regnbue-futter. glæder mig til opskriften;-)
KH Ullaib