Sunday, September 9, 2007

Hvad har mormor i kagedåsen????

Mormor havde fundet to små sultne pindsvineunger ude ved værkstedet. De var helt udmattede, men stadig i live. Pindsvin går i dvale, når de har problemer, og det havde de to her, for moderen var ikke kommet hjem hele søndag. De vejede knap 100 gram og blev puttet i en kagedåse med en af mormors aflagte trøjer.
Der blev ringet til Falck, som kom i en kæmpestor bil og hentede dem.
Nu ligger de i Funder Kirkeby hos Pindsvinehjælpen og får modermælkserstatning sammen med fire andre små pindsvin, som mangler deres mor.
Dyrenes Beskyttelse betaler Falck for at hente pindsvin i nød og bringe dem til forskellige steder i landet, hvor der sidder venlige mennesker klar med sutteflasker :-)
Jeg synes det er en prisværdig indsats, som disse folk gør :-)

7 comments:

Anonymous said...

Helt enig! Kender en 20-årig pige, der lige nu har to unger på kost, det er meget spændende - og jeg er meget imponeret over, at en pige i den alder har dén indstilling. :o)

Tina Olsen said...

hvor er de bare nyttede, heldigt at der findes mormødre derude, for hvis hun ikke havde gjort noget - ja....
Og her må man sige systemet fungere;-))

Anonymous said...

Så nuttede små dyr! Godt du fik dem anbragt i god pleje.
Hanne, jeg har besvaret din kommentar på min blog. Du kan se adressen på mit værksted nederst på http://mariannesvit.dk. Send mig en privat mail, hvis du vil have en kørselsvejledning. Det ku' være så hyggeligt, om du så forbi!
kh
marianne

Anonymous said...

Å, så nydelige!!!
Vi var så heldige å få klappet på et pinnsvin da vi var på ferie i DK i sommer. Det er vennlige dyr, som fortjener å bli tatt hånd om av snille mennesker!

HANNE said...

Hun fandt to mere her til morgen, men de var så svage, at de døde på vej til plejeren. Den anden fra i går er død i løbet af natten, så der er kun en tilbage.

lifeondyssen said...

Hvor er de nusser .. skønt med Pindsvinhjælpen !!

Sidsel said...

hahaha.. de var bare såå nutski snutski!! x'D