Sunday, August 12, 2007

Morgensur Bainbridge

Bainbridge i alpaca...et glad lille tørklæde, som savner en fin lille hals.......

.....Aha! -Frede er oppe før 13.00........morgensur og uvillig model, som mener hendes mor udøver børnevold ved at tvinge teenager til at iføre sig strikket, kradsende ting.....

....det gør det ikke bedre, at tørklædet, som nu kradser endnu mere, skal forsøges sat på ny måde!!!!!!!!

...Af hensyn til læserne, er øverste del af billede skåret væk. Tørklædet led ingen overlast under optagelserne, men teenager er stadig sur!!!!
Ja, ja....Frede. Bare vent til i morgen TIDLIG, du får et chok, når du skal op klokken 7.00 - og jeg skal stå der, smilende og parat, med kyshånd vil jeg vinke til dig, når jeg sender dig tilbage til skolen....haha....jeg skal grine hele dagen :-)


4 comments:

lifeondyssen said...

Super lækkert tørklæde .. måske meget godt det øverste af billed er skåret væk når hun nu var sååå morgensur .. kender alt for godt et teenage-morgensurheds-ansigt ;-)
Og i morgen tidlig er hun sikkert endnu mere sur .. min vil være det .. hæ hæ :-)

Karen S, Lykkefanten said...

Gnæg gnæg gnæg.... hmmm, overvejer at skrive en sms til lillesøster, der også skal i skole i morgen... men det virker nok ikke, for hun glæder sig til at starte i gymnasiet!

Og så er det da forresten et flot halstørklæde og en ganske nydelig hals! ;-)

Anonymous said...

Opskriften ligger klar her ved siden af mig. Det rigtige garn skal bare findes. Det går lidt trægt med strikketøjet, selv vores simple striber...... Det skal nok komme!

HANNE said...

Nogen gange kan hun bestikkes med chokolade, så smiler hun så dejligt :)