Saturday, June 23, 2007

I mit næste liv....

...Vil jeg gå på Skals og være en artig elev, som med flid og interesse lærer håndarbejdet fra bunden...uden at sjuske, uden at strikke en for løs trøje fordi man ikke gad lave en strikkeprøve, uden at drikke og feste igennem studietiden så forstanderinden bliver nødt til at irettesætte, uden at klippe stof uden mønster...............i et andet liv :-)


Hatten af for Skals-pigerne.5 comments:

Unknown said...

Øv altså Hanne..
Du og Anne kunne godt ha sagt I skulle til Skals :-) Jeg var der også i år eftermiddags, og vidste jo ikke jeg skulle kigge efter Jer! Men skøn udstilling- jeg har været elev 2 gange..Mums, det var tider, men det var under frk. Gaardsdal, så det er slet ikke det samme længere, men hende mødte jeg er i går- hyggeligt med en gammel frk på 80 år :-)

Kludemutter said...

Så vil jeg med på Skals. Det må da være en drøm at gå der.

Fríða said...

mig og bedste-veninden har for længst besluttet at én dag, når vi ikke længere har så mange forpligtelser, så skal vi helt sikkert derned nogle måneder. det må da være den ultimative lykke, kun at beskæftige sig med håndarbejde dagen ud og ind!
kh.fra Island
Frida

Anonymous said...

Det lyder som et herligt og inspirerende sted!

Anonymous said...

Hanne, jeg er med på "en lurer"..
Dvs , at jeg strikker med på "hippie-kluden" uden at deltage aktivt. Det jeg vil sige; dit mønster bidrag er bare så gennemført og beskrevet så klart, at det er en fryd!Bravo!!