Wednesday, May 16, 2007

Status

Nu er festen vel overstået, der er gjort rent i huset og i haven og en lille ferie i form af lang weekend venter.
I går fik jeg "babytrøjen" færdig. Den var som sagt blevet for stor til en baby og blev derfor lavet om til den sødeste skoletrøje til en af niecerne. Den blev straks taget i brug og jeg tror hun var tilfreds. Jeg glemte selvfølgelig at tage et billede af det færdige resultat, men det er bestemt en trøje, som kan anbefales. Den er fra Hendes Verden nr. 18 og hedder "Bluse med rundt bærestykke".
Jeg har efterhånden samlet et lille lager af alpaca fra Garnstudio. Jeg er blevet forelsket i en type tørklæder, som er designet af Sophie Digard og kan ses her:
http://www.rohrmann.dk/nyheder.htm lidt nede på siden.
Jeg er vild med farverne og man kan vel egentligt bare hækle nogle (læs mange) fede blomster i sprudlende farver og sy dem sammen til sidst. Jeg har et gammelt Alt om Håndarbejde fra sidst i 70erne, som har en opskrift på et hæklet tæppe med blomster. Jeg tager tit bladet frem, men har aldrig gået i gang. Måske er det de blomster, som skal laves til et tørklæde??
Jeg ved godt, jeg ikke er færdig med et par striktrøjer, men de appelerer mere til efterårsstrik (god undskyldning, Hanne)!! Jeg må lige finde en plan inden weekenden starter og så vende
tilbage med nogle fotos
God dag til alle jer derude.....

5 comments:

Anonymous said...

Ja, en titt på disse tørklene, og jeg smeltet fullstendig! Hvorfor ikke gå igang selv? jeg laget meg et sjal av heklede blomster for etpar år siden(det er bilde i bloggen) Det var gøy å lage.

Forøvrig er det oppskrift på deilig Snickerskake hos meg nå. Kom innom og ta med deg den....

Ha en fin helg!

HANNE said...

Uhm, Sylvia. Den ser bare lækker ud, det må blive søndagens kage :-)

Anonymous said...

De tørklæder kigger jeg ofte forelsket på. De er skønne - og hurra for vores gamle Alt om Håndarbejde! k.h. Mette

Anonymous said...

Trøyen med rundt bærestykke så alldeles nydelig ut... Vet du om Hendes verden er i salg lenge, slik at man enda kan få tak i det? Kjempefin farge du har valgt på din også :)

HANNE said...

Hej Elisabeth
Der kommer nyt hver uge, men du kan sende en mail til mig, så skal jeg se om jeg kan scanne en opskrift til dig :-)