Friday, May 25, 2007

Old Boys....

Altså mænd og fodbold!!!! Det er hjemme hos os en halvfarlig coctail.......ikke at han er holigan eller lignende, men problemet kommer, når mænd i deres bedste alder, selv forsøger sig med bolden. Det er fint at holde sig i form og dyrke sport....men herude er old boys en sport uden træning, opvarmning osv. Det er bare lige på og hårdt, kampe hver gang...og her taler vi altså kampe mod Grauballe boldbøller, Funders fumlinge og HAèrne fra Hvinningdal!!!! Ældre mænd i korte shorts og bodegamaver!!!!
Forrige gang var det bøjede ribben han kom hjem med (en ufin tackling)....før det var der en, som blev sparket i øret????(er der mon kickboksere på holdet)?? Og sidste gang en tur på skadestuen til kl halv to om natten!!!! (Behøver jeg at nævne, hvem der skulle køre ham derop).
En forstuvet ankel blev det til denne gang og jeg er ikke sikker på, at han skal fortsætte sin fodboldkarriere...(Om jeg begriber, hvordan de har båret sig ad med at vinde samtlige kampe)?
Gad vide om jeg skal give ham en seddel med næste gang:

Tommy må altså ikke overanstrenge sig for meget og vil i være lidt obs på de bøller, som kan finde på at spænde ben og sparke. Jeg mener ikke det er fair, at skubbe en med briller. Vil i være søde, at sende Tommy lige hjem efter kampen, da han skal passe sin sengetid.
Hilsen Tommys kone.
PS: Jeg mener jeg har ret til, at sige nej til at vaske andre mænds tøj, så vil i være søde selv at vaske jeres fodboldtøj?


4 comments:

Julia Zahle said...

Ha ha!

Jeg synes sedlen er go´!!!

Julia Zahle said...

Ha ha!

Jeg synes sedlen er go´!!!

Jane said...

*ggg* sad stille og grinede for migselv, da jeg så din beskrivelse af deres "old-boys-eskapader" ...
Go' seddel... hvis det det hjælper vil den da skabe noget morskab...
hilsen Jane

HANNE said...

Ja og deres træner vil sikkert more sig. Det er i øvrigt den lokale dyrlæge, som mener han selv kan fikse diverse småskader på spillerne :-)