Wednesday, April 11, 2007

Hvor blev dagene af?

Så smuttede både tirsdag og onsdag mellem fingrene på mig. Hvor blev de af? Jeg synes jeg har sat til møder hele tiden, arbejdet med den nye klubstruktur i Silkeborg skal være på plads og sendes til høring snarest, og den er ærlig talt ved, at trække tænder ud på de fleste!!! Men jeg kan næsten love, at der ikke bliver noget med SFO2 her i byen!
I morgen har jeg "kun" et møde og så er der lige 3 timer med ungerne i klubben og så venter der en rodbehandling ved tandlægen.....jeg ved næsten ikke, hvordan jeg skal undslippe. Tro mig, jeg har vendt alle flugtplaner i hovedet, men det nytter nok ikke noget....min værste angst er tandlægen!!! Jeg bliver klam over det hele og får kvalme og spænder så meget, at jeg langer ud efter ham ved det mindste jag i tænderne. Han ved det godt og han prøver virkelig at berolige mig.......hvorfor kan jeg ikke bare komme i narkose hva`??? Vi lever da i et samfund, hvor kvinder frit kan vælge kejsersnit og jeg har født mine med smerte, så har jeg ikke en narkose eller to tilgode??? :-O Så rolig Hanne, nu ikke panikke og blive hysterisk...tag det helt roligt....drik en øl...eller ti!
Mænd i kitler er skræmmende, endnu mere hvis de taler tysk....."Wir haben anderen metoden"....GYS

3 comments:

Githa said...

Sikke dog du kæmper med dig selv og den tanlæge. Det må næsten være værre at have den kamp inde i dig selv end selve besøget hos tanlægen er :-)
Jeg vil hellere have lavet en rodbehandling uden bedøvelse (og det har jeg gjort, så jeg ved hvad jeg taler om) for jeg hader at blive bedøvet i munden. Det gør ondt mens det står på og det er rædselfuldt i flere timer bagefter.

Hvad med en tandlæge af dem der er specialister i skræk for sig selv fra patientens side?

Hovedet op - det kommer til at gå, for det skal det jo :-)

Kh Githa

Anonymous said...

Åh, åh.............

HANNE said...

Ja, det er noget værre noget. Jeg må hellere tage mig lidt sammen.