Friday, April 20, 2007

Færdig og klar til justering

Så er den færdig og klar til foråret.

Den næste skal strikkes lidt mindre foroven, helt sikkert i den tynde SilkGarden. Det nederste stykke skal strikkes med mere vidde, måske med et anderledes hulmønster. Det hjalp lidt på formen, at den blev vasket, men jeg er bange for, at den kommer til at hænge lidt i halsen og ud over skulderen.


Bagpå er der rib (jeg kan godt forstå dem, som strikker diverse trøjer fra Design Club...rib er ikke min favorit at strikke), og et lille bindebånd.

Sidsel prøvede den i morges og hun mente, at der skulle et elastikbælte om...tro mig, det så ret sødt ud!! Jeg fik jo pigebarnet i en KJOLE i går. Sådan en rigtig 70er ting med store vingeærmer og lidt firkantet udskæring, hold op hvor den klædte hende....flere kjoler på pigerne!!!Jeg synes der er ved at blive lige lovligt grønt herinde...måske skulle der strikkes i lidt andre farver?
I dag venter min "ven" tandlægen og bagefter en tur til Garngalleriet. Der skal købes noget mere Scalloway, mens det er på tilbud :-)


5 comments:

Anonymous said...

En riktig fin trøye har det blitt!!! Den ser lett og nydelig ut!
Svar på ditt spørsmål om farging av garn: CoolAid er en saftdrikk, som røres ut i vann. Den er veldig syrlig og sterk i farverne, det er vel derfor den farger så lett. Jeg har fått den av min amerikanske venninne fra California(har allerede bestillt mer.....)
Nå har jeg handlet masser av hvitt garn for å prøvefarge med bla. rødvin, rødbeter, rødløk og kaffe!!!!
Vi skal til Lønstrup i sommer. Bor du i nærheten?

HANNE said...

Hej Sylvia
Jeg bor midt i Jylland og Lønstrup ligger vel ca 160 km derfra, men jeg er kendt i Lønstrup, da en af vores venner ejede Villa Vest, som er et utroligt lækkert spisested. Der er mange kunsthåndværkere i byen og den dejligste natur. Hvis i skal på udflugt mens i er i Danmark, er i velkomne til at kigge forbi, så skal jeg nok stille mad på bordet. Der sker meget i Silkeborg om sommeren.
Hvornår skal i til Danmark?
Venlig hilsen Hanne

Dorte said...

Sød model !

Kan godt forestille mig at den kunne blive endnu sødere med mere vidde forneden - måske med du ku´ lade dig inspirere af denne nederdel fra Bendix garn :

http://www.bendixgarn.dk/product.asp?product=464&sub=102&page=1

Det ku´ være fint med det stramme bærestykke og så en vid underdel med "læg" som i nederdelen.

Kh Dorte

HANNE said...

Dorte, nederdelen er rigtig kæk. Jeg kunne godt lide hulmønsteret, så det er absolut en mulighed. Det er i øvrigt nogle lækre farver du bruger til dit bølgetæppe :-)

Tina - omme i London said...

Waurv - hvor er den bare smart - og saa flot strikket.