Friday, February 23, 2007

Udsalg

Der var brandudsalg inde i T*unika, da der havde været sat ild i butikken 3 gange i løbet af ugen. Det er foruroligende med alle de ildspåsættelser i byen for tiden. Gad vide om vedkommende tænker over, at der bor mennesker ovenpå forretningen, når han/hun sætter ild? Man skulle jo mene, at det er en, som er ude på at chikanere butiksindehaveren? Det er bare så dumt! Nå, men alle deres varer var sat ned med 50% og de havde lige fået nye varer hjem. Jeg faldt for denne her taske fra Katvig, den passer lige til lidt strikketøj.Når man nu er i Nygade, så skal man da lige ind forbi garnbutikken.....Der var sørme også udsalg, 10% på alle varer. Vita mente godt nok ikke, at der ville komme ret mange på grund af sneen, men mon ikke alle garnnarkomanerne nok skal finde frem.

Jeg købte lidt multifarvet garn til et halstørklæde til Tommy. Noget blødt garn i uld/acryl(øv) fra Hjertegarn, -Stripe hedder det, til kun 10 kr. Symfoni fra Løve Garn i en matchende farve, så må resten komme fra skuffen.

Så købte jeg lidt Isager højlandsgarn og kid mohair (multi) i en koksgrå, en støvet grøn Iceland fra Løve Garn, som sammen med nogle Tvinni rester skal blive til en børnetrøje til min storebrors pige.

No comments: