Friday, February 22, 2008

Så cykler det på sidste trin.....

Her kommer sidste trin for dem, der vil sy i weekenden.
Strimlerne syes sammen med et overlap på knap 1 cm. Hjælp det lidt på vej ved at trække bagi....
Skævt som et bondehus i storm.......det var derfor i skulle klippe strimlerne ekstra lange :)
Cykelslanger er som elastik, når der skal syes og det arter sig kun, som det selv vil....

....godt man har en god saks, som kan klippe stykket lige.....


Læg dit slangeskind ovenpå dit stof og sy hele vejen rundt, ca. 1 cm. inde. klip stoffet til bagefter, kanterne skal være rå, da det gerne må trævle lidt med tiden (husk på, at i skal virke lidt rå, når i slentrer gennem byen med jeres lækre tasker).


Denne her taske har fået 3 gule pletter, den skal nemlig foræres til en ung pige, som har været så uheldig at stikke sig selv gennem læben med en sikkerhedsnål :)))Denne lille sag er nu færdig.
Hvis i syr større tasker, så skal i bare eksperimentere lidt med karabinhager, lynlåse, nitter og lignende. En perfekt hank til en større taske, er selvfølgelig en smal slange, som ikke er klippet op.
...Jeg glæder mig til at se jeres udgaver, god fornøjelse :)
3 comments:

Tora said...

Du er en engel! Jeg har ikke fått fatt i nok slanger ennå, mannen mener at det kan ta tid før han har kassert nok, så jeg må nok bli venn med en sykkelreparatør. Men veske i slangeskinn skal det definitivt bli!! Takk og god helg!

Hilsen Tora.

Susanne HS said...

Hej Hanne!

1000 TAK for dejlig inspiration ! Dine tasker er SÅ flotte/fede ! :-) - Lige som dig, er jeg vild med det "slangeskin", og min ældste taske af den type har 7-8 år på bagen, men jeg bruger den stadig hver dag på arbejde ! ;-)
Jeg går ud fra, at du kender siden her :http://www.krejci.nl/home.htm , - ellers er der også inspiration at hente !
Jeg har bøvlet rigtig meget med symaskinen og undertråden, - men en ny teflontrykfod, og en lædernål har også hjulpet mig ! - Og så er jeg begyndt at sy slangerne på armeringsplast,- det gi´r et godt hold.
Dine lukninger med karabinhager ser bare så "prof" ud ! - Hvordan syr du igennem så mange lag, - har du en speciel maskine ?
Mange hilsner fra Susanne HS, fra det sønderjyske, -og endnu engang TAK for "kikket"! ;-))

HANNE said...

Hej Susanne. Tak for linket, der havde jeg ikke været inde :) Min undertråd bøvler også rigtig meget ved mere end 3 lag. Den lokale symaskineforretning har givet det råd, at sy med en længere nål, men det har jeg ikke afprøvet. Jeg har bare en almindelig symaskine uden de store dikkedarer.
Vasen er købt ved Inspiration i Silkeborg