Sunday, February 3, 2008

Operation Påskeglad


Meld dig til lidt påskesjov, reglerne finder du her

5 comments:

Gitte said...

Kan godt forstå, at du er vild med de norske engle - de har et eller andet. Synes måske også prinsen er lige i overkanten til mig (tænk på alt det lækre garn man kan få for de penge).

Julia Zahle said...

tsk tsk - har du nu købt garn igen, Hanne? *fnis*

Sidder med lækker Ivalo om armen (en smule svært at skrive, men ganske hyggeligt) - mens jeg kigger på mit nye garn, der allerede er kommet på pindene.

Det var dejligt at se dit kønne ansigt - selvom du både har lysere hår og ikke har nær så mange centimeter som jeg regnede med... *GG*

Jeg fik slet ikke med hvad det var for noget garn, er råbte på dig igår?

HANNE said...

Hej Julia, tro det eller ej, jeg havde først læsset kurven med silk-wool, men halvdelen røg tilbage på hylden :) Jeg købte kun en meget flot mosgrøn og en kakaobrun, begge i silk-wool. Jeg vil strikke den fine nederdel, som hang på stativet, med ganske få ændringer.
Det var dejligt at møde dig og du kan godt regne med, at hvis turen går forbi Odense, så skal jeg nok finde dig :)

Julia Zahle said...

Fedt, Hanne - du skal være hjertelig velkommen. Var det den der stribede sag du og Anne havde fingrene i? Jeg selv har kig på en plisseret fra Romantik Country-strik... meeeen, jeg har kig på så meget.... *G*

Tror i øvrigt den lilla´e også klæder dig godt!

HANNE said...

Ja Julia, det var den lille fine ting i striber, jeg tror bare silkwool er bedre egnet end uld til en nederdel, men skøn det var den. Lilla og limegrøn er farver der altid trækker i mig, det er ikke fordi jeg har så meget tøj i de farver, men de lokker :)