Sunday, July 8, 2007

Sommerafslutning

Hver sommer, når vi nærmer os uge 28, så holdes der fest hos Tommys arbejde. Der inviteres på fisketur, familiehygge og dejlig mad.
Alle ungerne deltager og de kender hinanden fra andre festlige indslag. Der fiskes, fortælles hemmeligheder, tegnes og pjattes.
De voksne slapper af og nyder hinandens selsskab, for det har de formået hos Tommy og co...at skabe en arbejdsplads, hvor man behandler hinanden ordentligt og med respekt for hinandens forskelligheder.
Den flotte fyr med overskægget, er firmaets ældste og et orakel, når det kommer til viden om træ, børn og 70èrne. Han er den, som leverer den bedste underholdning, med sine historier fra far var dreng. Ungerne flokkes om ham og det gør vi voksne også. Han har været med altid, også da Tommy bare var en lille fejedreng og hvor de arbejdede på en anden arbejdsplads med knap så megen tolerance..... Vi kommer til at savne ham, når han går på pension, men så kan vi heldigvis finde ham på Samsø, hvor hans otium skal nydes :-)
Ham, som renser fisk, er ungernes onkel Martin. Det var store fisk, som blev fanget i år, og slagteren smed en af dem på grillen, så der kunne smages....
Slagteren kommer hvert år med sin store grill, og så er der ellers serveret med alt godt i kød, tilbehør og drikkelse.........
.....Vi kom sent hjem.....Tommy endnu senere.......

No comments: