Monday, July 16, 2007

Opdatering hippieklud....

Hippiekluden har snart været hele vejen rundt, dog mangler Lis-detgulehus (som har kæden nu), Line: http://www.2ret2vrang.blogspot.com/ og Sylvia: http://www.sylvez.blogs.no/.
Der strikkes mange forskellige klude, i forskellige farver og mønstersammensætninger og længder. Min er ved at være lang og de sidste 3 mønstre gør den nok færdig.
Hvis nogen har lyst, kan den sagtens gå en runde mere, ellers må man jo strikke mønstrene flere gange, for at få sit tørklæde langt nok.
Jeg er frisk på en runde mere, da jeg sagtens kan strikke et mere og da jeg synes det er sjovt at få nogle nye mønstre at prøve af.
Ind til videre har jeg samlet alle mønstrene i et dokument og jeg vil så ved vejs ende (eller løbende) lave et link til dem :-)
Jeg er glad for den positive respons, der har været på ideen og jeg tager gerne imod lignende udfordringer, hvis nogle har en lignende ide :-)

6 comments:

Sifka said...

Jeg er bagud igen, men for min skyld kan vi da godt ta' en tur til.

HANNE said...

Sifka, du er ikke bagud...man må nemlig ikke stresse, når man strikker hippieklude :-)

Annette said...

Hold da op - lige pludselig er hippiekluden jo blevet lang - jeg har været så optaget af den at jeg ikke har set hvor lang den egentlig er blevet....
En runde mere.....bestemt en god ide...
kh
Annette

Line said...

gerne en omgarng mere for mig, men jeg er bagud, åh så langt bagud.

KH Line

HANNE said...

Hej Line, har du en blog??

Gitte said...

Jeg er da også med på en runde mere!!
En rigtig fed måde at lære nyt på!
Jeg har været nødt til at pringe et par stykker over, fordi mønsteret har drillet :-(, men det blir fint alligevel.