Tuesday, June 5, 2007

Pasta i lange baner

Hu hej, hvor det går, det er rigtig sjovt og det griser i hele køkkenet :-)
Mit loppekup er blevet renset og taget i brug. Opskriften sørgede Jamie O. for, det kunne næsten ikke blive nemmere: 600 gram italiensk mel nr. 00 og 6 æg!!!! Første portion er skåret til tagliatelle (ifølge Oliver) og anden portion til lasagneplader.


Pladerne er lagt på køl og skal serveres i aften som en sund lasagne med en masse grønt. Jeg er spændt på smagen og går det godt, vil jeg forsøge mig med nogle tortelinni og hvad de ellers hedder, de forskellige puder med fyld :-)

9 comments:

Mette said...

Det er et af de steder, jeg aldrig rigtigt er kommet i gang.... Pastamaskinen som fik i gave og blev så glad for er kun prøvet én gang. Jamies opskrift ligger ellers klar!

Kirsten said...

det ser lækkert ud
hvornår skal vi komme??

Karina said...

Skønt og lækkert ser det ud. Imponerende flot resultat, hvis det er første gang du anvender sådan et apparat. Jeg kan da nemt forestille mig hvordan jeg ville kunne få pladerne til at se ud :-))
Velbekommen;
Karina

HANNE said...

Det er første gang og det er ikke ret svært. Kunsten ligger vel i, at putte mel mellem lagene - hele tiden? lasagnen har lige ringet i ovnen, så jeg skal ned at smage :))

Sylvia said...

Vær glad for din pastamaskin!
jeg har laget hjemmelaget pasta FOR HÅND 2 ganger i mitt liv. Det tok en halv dag å lage, og 10 minutter å spise!!!!!!

Sifka said...

Jeg har engang svoret at jeg aldrig ville ha' en pastamaskine inden for døren, men nu kommer jeg i tvivl, når jeg ser dine frembringelser. Du har håndelaget.

Tina Olsen said...

nøjjj, jeg blev godt nok sulten der.. jeg elsker pasta, men har aldrig prøvet at lave det selv..det ser ud til det er rimeligt nemt??
Så skulle man måske vove sig ud i det ;-))

lifeondyssen said...

Homemade pasta .. guf guf !!
Checke lige med min momse om hun har sin endnu .. hæhæ !!

HANNE said...

Det smagte rigtig godt, så bare kom i gang alle sammen...