Wednesday, April 4, 2007

Godmorgen frø

Ja, man kommer ikke tomhændet hjem, når damerne er på tur. Denne søde havefrø var ikke til at stå for. Den pynter nu ved havebassinet, men flytter nok op, som dørstopper, når det bliver mere lunt i vejret. Jeg har i disse dage planlagt en masse, som skulle nåes. Rydde op i haven, køre på lossepladsen, tømme det ene roderum, så der kunne startes på ombygning, plante ærteblomster (de er lagt i blød), plante de stedmoder jeg købte i lørdags, sy, sy og sy, samt strikke en hel masse.......men det er jo ferie og alle brødrenes børn vælter ind til overnatning.
Det er dejligt at være faster og der skal hygges, puttes neglelak på, klippes pandehår. læses godnathistorier og kigges på Tornerose (Frederikke), som ligger der og sover skønhedssøvn dagen lang......gad vide om hun vågner inden vi rejser? Måske skulle vi finde en frø i bassinet og putte i hendes seng!
I går var der to damer, som var heldige...BOGUDSALG 50% i Viborg by! Der blev shoppet og rodet på reolerne, så det var en fryd. Jeg løb med disse to skønne salatbøger, som skal inspirere til sommerens grillaftener og en bog om glad mad. Jeg kom af med 133 kr!!!
Det er så hyggeligt at have en at shoppe med. Der dukker så mange ideer op...."den her kan vi da selv lave" og "tager du lige et billede, så vi kan huske" Man er helt fyldt (ikke af mad, for det er der ikke tid til), når man kommer hjem. Næste gang skal planlægges. Vi bliver nødt til, at starte med en buffet på den lækre restaurant vi gik forbi, inden P-skiven lyste rødt :-)

1 comment:

Anne said...

Ja, skynd dig endelig hjem igen, så vi kan komme tilbage efter det, vi ikke nåede :-)