Friday, March 30, 2007

Tyverisikkert udstyr???

Denne lille sag her, er beregnet til "damer" med BH. Den kan indeholde en mobil eller ekstra kontanter...En fiks lille sag, genial syntes moderen og designeren bag pungen.....indtil Sidsel spurgte, om hun bare skulle løfte op i blusen og hive pengene frem, når hun skulle betale!!!!! Nåh, men den er da god til de ekstra penge og så må frøkenen gå på toilettet, når hun skal "hæve" penge :-)

Bag denne lille diskrete snip i bæltet, gemmer der sig en større pung.....


Den proppes ind på indersiden af bukserne og har plads til mange penge. Den kan også sættes fast andre steder og har plads til pas, penge og p-piller (ja, altså ikke Sidsels)!!!På billedet nedenunder ses en ny udgave af min taske. Den er stadig med foer, men nu med indbyggede lynlåse og lommer til div. hemmeligheder. Den er desuden udstyret med lynlås rundt i åbningen, hvilket gør det lidt mere besværligt for en med lange fingre.....jeg håber Sidsel kan finde rundt i alle rummene :-)


2 comments:

Anne said...

Vi skal altså ha' gang i den bod, vi har snakket om, og Bagagerumsmarkedet kunne vel også gæstes!
Kanon kreationer, og smukke stoffer...

HANNE said...

Ja, det skal vi nemlig. Min mor er også til at snakke med omkring salg i hendes butik. En bod på torvet en gang imellem, kan vi vel godt klare. Så kan vi stå der og råbe om kap med frugthandleren :-)
Vi må have et møde...seriøst.