Thursday, March 22, 2007

Crest of the waweHer er lige lidt TVstrik, som blev færdig i aftes. Mønsteret i tørklædet er hentet her:
http://www.sticka.org/stickvecka/schema.php Jeg har lavet tørklædet med mønsteret hele vejen igennem og i en turkis mohair fra resterne. Der er brugt 100 gram.
Det er forår i dag og jeg glæder mig til, at komme på arbejde og lave bål med ungerne. Vi elsker ild (ja ja, vi er ikke pyromaner) og skal have indviet vores bålremedier fra Spejdersport. Ungerne har udeuge og de har virkelig knoklet og fået sorte negle. Skolen har et stort jordstykke, hvor der vokser pil. Vi må derned og klippe, så vi kan lave nogle pilehytter og nogle kærestekroge :-) Pilen skal helst sættes marts/april (gamle almanakker siger langfredag). Jeg tror, jeg vil lave lidt hegn i haven også, måske rundt om komposten, og i næste måned, vil jeg anskaffe mig to høns, som skal gå at hygge og lægge et æg eller to.....så er der jo bare det med fugleinfluenzaen.....der skal nok være en del nye regler om høns i haven, som jeg lige skal finde ud af først!

2 comments:

faxfraenspelsau said...

Bål, kærestekroge i pil og høns i haven. Det lyder rigtig dejligt. Og ministereiet kan vel ikke forbyde alt der er dejligt ?

At have høns i haven burde være en menneskeret.

HANNE said...

Ja, det burde det være. Jeg kan huske en gang vi ville have en lille gris i haven. Sikke en ballade der blev, med alle de regler. Søren Ryge lavede på et tidspunkt en udsendelse om hans problemer med at få lov til at holde gris.Det var det rene vanvid!