Sunday, March 25, 2007

40 år, solskin og beGAVET

Det har været en dejlig dag, solen har skinnet (foråret er her), der har været gæster og naboerne har stukket hovederne ind. Jeg har fået gaver og børnene havde lavet lækker morgenmad.

Hjemme hos os, må fødselaren ikke stå op, før morgenmaden er klar og alle har været inde i sengen med deres gaver. Frederikke kom med en morter og et stykke fint lingeri til de nu "ældre" mælkedepoter. Sidsel havde fundet en smuk ring med en grøn sten og et "gavekort" til en overraskelse fra Rom. Tommy havde købt en fin halskæde og gav mig en rejse efter eget valg, til en storby med cafeer og shoppingmuligheder. Han foreslog Paris, men snakken falder lige nu på Prag eller Berlin. Jeg er lidt i tvivl, mest fordi jeg ikke ved, hvilket rejsebureau jeg skal kontakte. Tommy vil helst flyve, så han ikke skal bruge to kostbare fridage på transport. Jeg må have gang i telefonen i morgen.

4 comments:

Britt said...

Stort tillykke med fødselsdagen - det lyder som en rigtig god en af slagsen.

HANNE said...

Tak for det. Dagen var skøn

hanneb said...

Også et stort tillykke fra mig. Håber du havde en skøn dag. Wauw, det lyder dejligt med en ferie, lad det være en romantisk én af slagsen :))
KH Hanne

Sylvia said...

Grattis med dagen! Jeg leste om den hos Hanne, hvor jeg så bilder av den nydeligste mat! Så jeg bad meg selv i selskap, i håp om å få en liten bit!
Håper dagen din ble fin!