Monday, June 29, 2009

Har du nu købt.....JA :O)

I dag er den hidtil største ordre på garn sendt afsted fra matriklen her. Hele 14 kilo er der bestilt, ordren er bekræftet og det bliver sendt mod Skægkær i denne uge :O)
Hold-da-helt-op-i-Shetlandsøerne, hvor der er nogen, som glæder sig............jeg skal strikke hele sommeren.......billeder følger senere :O)

Saturday, June 27, 2009

Bænk....før og efter


Sådan en tur på loppemarked kan nogle gange føre til ekstra arbejde med maling og pensler.....
Jeg faldt for denne lille bænk, som sikkert har fungeret som en lille sofa med hynde i tidernes morgen. Nu har den fået skibmaling, så blank som det kunne blive og venter nu kun på et par bløde puder og et tæppe i bunden :O) Jeg synes den er kær, Tommy synes jeg skal forære den til min mor!!!!!

En lille hurtig en,

Frederikke havde bestilt en bolero, valgt garn og ønsket pasform......det skulle da ikke tage mange minutter at strikke sådan en bette klud :O) Et bagstykke og to ærmer i raglan, glem alt om forstykker, men saml i stedet masker op omkring nakke, rundt om ærmernes ene raglanside og forneden på ryggen og strik rib. Luk af og sy den lille kant under ærmet og du er klar til sommerkjolen. Garnforbrug: 70 gram Muskat fra Drops :O)

Wednesday, June 17, 2009

Hvor blev han lige af????

Ja, ham ridderen på den hvide hest????
Så står man der, nok så flittig og maler sit tørrestativ - som man også lige selv har gravet hullerne til og hentet møg-tung støbebeton til, og så lige pludselig, uden jeg kan forklare hvordan, så står min ene fod i bøtten med sort oliemaling!!!!!! Ikke nok med det, på foden sidder den ene af mine nye have Crocs............stilhed....og så en perlerække af skældsord så grimme, at det må være mine børn, som har lært mig dem!!!!!.........Ingen ridder på den hvide hest i mit synsfelt!...............Så prøver jeg at kalde på ham, om han ikke lige kan gøre noget.....så kommer han med en spand vand, kigger på den sorte maling på græsset og bliver vildt bekymret, om der mon kommer græs der igen, eller om der bliver en bar plet....(jeg står stadig med en totalt sort, blank fod, med nu ødelagt sko og ved ikke om jeg skal grine eller græde)....så forsvinder ridderen...-og hesten.......og jeg står der, alene og spanden med vand gør intet godt for oliemaling på fod!!!!!! Kommer han mon tilbage? Henter han noget, som kan redde mig, eller skal jeg sætte aftryk hele vejen op til garagen og selv hente noget terpentin? Det bliver det sidste og da jeg endelig, efter flere deciliter terpentin, har fået det værste af min fod, så jeg kan komme ind på badeværelset, er der stadig ingen ridder at se. Jeg går i bad og skrubber med skuremiddel, til min fod er helt lyserød, nu lettere rasende....har lyst til at gøre noget rigtig slemt.......og da jeg kommer op i stuen, ser jeg en sovende ridder ligge på tværs over hele sofaen med fjernsynet tændt!!!! Ja, ja, det er hårdt at være ridder og når han en gang vågner og føler sig lækkersulten, så skal han bare lige spørge....................