Tuesday, March 31, 2009

Påske strik-in

I anledning af den kommende påskeferie, er det vel på sin plads med lidt påskestrik. Sidste gang var vi mange og det bliver vi måske igen :O)
Har du lyst til lidt strik og hygge, eventuelt med lidt fællesspisning, så skriv en mail til:
hanne.laursen@fritid.tele.dk

Det bliver på lørdag, den 4. april ,fra klokken 14.00 og til vi ikke gider mere. Jeg sørger for lokaler, kaffe, te og lidt kage og du møder bare op med strikketøjet.
Hvis der er stemning for fællesspisning til aften, så splejser vi om det. Det bliver i Skægkær, samme sted som sidst (du får en kørevejledning ved tilmelding).

Jeg håber i har tid og lyst :O)

Sunday, March 15, 2009

Sådan en stille og rolig søndag......

....Småsyslerier præger dagen, der er ingen jag og ingen forpligtigelser, bare fred og ro til at gøre hvad man lyster.
Jeg leger med pasteller og gammeldags hæklerier. Jeg laver strikkeprøver og smutter en gang imellem ud i haven, for at se om der er flere tegn på forår.......


Thursday, March 12, 2009

Fanø Strikkefestival


I dette lille dukkehus på Sønderho Strandvej, kommer pindene til at gløde, når Fanø inviterer til strikkefestival. Jeg er sikker på, der bliver sjov og ballade, for inde i dukkehuset vil man finde både hende med den dejlige smittende latter, hende med den fede stil og et godt hold i hende den første, samt hende som er med på den værste, når der lokkes :O).........og så selvfølgelig en, som ikke snorker ret meget :O)
Der skal hygges igennem og der skal hilses på en masse bloggere, som har slået sig ned i nærheden.
Kommer du?



Tid til strik

Jeg er næsten færdig med min opskrift til Bindestuen. Jeg har strikket min ugletunika en gang til, denne gang i Bindestuens uldgarn og målene holder vand. Nu skal jeg i gang med at beregne en mindre størrelse og renskrive mine notater til en opskrift, som skal være let at gå til. Det er måske her jeg skal passe på, for man kan let komme til at tage noget for givet, som måske ikke er logisk for andre....vi får se, måske skal jeg have gang i en teststrikker :O)

Jeg har også hevet bunken af bomuldsgarn ned fra hylden, jeg har nemlig set de sødeste havehynder, som vil passe godt til en hvid bænk og lidt forår. Opskriften er ganske simpel, hækl en oldemorsfirkant til forsiden og en til bagsiden, hækl dem sammen og put en af dine siddepuder fra sidste år indeni.......så er du klar til friske farver og forår :O)



Wednesday, March 11, 2009

Svineri

Dagens chok kom på apoteket.....1739,55 kr for medicin, som rækker en måned!!!!! og min CTR udløber den 18. maj og så skal jeg starte forfra med egenbetaling på 100 %
Hvad fanden er det for noget svineri!!!!!
Jakob Axel Nielsen, det er en ommer, du må gøre noget ved medicinalindustriens karteller!!!
Velfærd min bare røv............

Wednesday, March 4, 2009

Aha......

......så fik hun lige en fiks ide :O)
Netto reklamerer med en....og hold nu fast.....snurreskål til perler, til den svimlende sum af 49 danske kroner!!!!
Men Netto er da helt galt på den, ud til højre med perlerne og på med garnet......det er da en garnholder, som kører rundt i passende fart, så man ikke får lange arme af, at rykke i garnet :O)
-Om den fungerer???
Prøv selv :O)

Tuesday, March 3, 2009

Stribet lykke

Jeg er vild med de striber........

Fernisering

Vi har haft en lille fernisering herhjemme, der er endelig kommet billeder på væggen i stuen og det har været tiltrængt længe. Nu er der farver, som man ikke kan undlade at få øje på og et lille citat med på vejen forbi :O)

Strikkeriet går langsomt og får ikke den store opmærksomhed. Det får så lidt opmærksomhed, at fruen i huset strikker alt for mange masker og glemmer at tage ind, når hun sidder med sit TV strik og halvsover.......
Lige nu er jeg ejer af det skønneste....og mest skæve sjal man kan forestille sig. Jeg har glemt at tage ind i siderne og i stedet kun på midten, så sjalet er nærmest firkantet og det er simpelthen for stort.
Jeg må have gang i saksen, for trævle op, nix aldrig i livet. Jeg vil prøve at sy på maskinen og så strikke en pæn kant i stedet for :O)
Der er kommet striber på pindene og når jeg siger striber, så mener jeg striber, som i tusindvis -af- løse- ender- i- begge -sider- striber. Jeg havde ellers besluttet mig for at holde igen med garnkøb og strikke af nogle rester, men så kom jeg lige forbi Matilde i Viborg og så lå der de her mægtigt smukke farver og stirrede på mig. Det var som om, der sad en lille rød strikkefanden på min skulder og hviskede ord i mit øre..............og den der lille fornufts-engel, som skulle forestille at sidde på den anden skulder og ligesom skabe lidt modvægt....han var sgu ikke til stede den dag???? Det værste af det hele var nok, at jeg tog en anden med i faldet :O)
Så nu står der to kurve på mit bord, fyldt med garn. To kurve, fordi jeg lukker mine øjne, tager et tilfældigt garnnøgle og strikker en pind. Så smider jeg nøglet over i den tomme kurv og gentager. Når den anden kurv så er tom, starter jeg forfra igen og smider garnet tilbage.....på den måde får jeg helt tilfældige stribeforløb og det ser rigtig flot ud.